Ани разкрива на Дочеви, че им е роднина, Иван става нов човек - в „Скъпи наследници“, 23 февруари, от 18:00ч., по bTV

Актрисата Стефани Кочева се присъединява към звездния състав на сериала

Реклама

По време на панахидата за бай Дочо, Ани (Лорина Камбурова) прави най-шокиращото разкритие пред събралата се фамилия Дочеви - че е една от тях. Това е втори шамар за Катя (Даяна Ханджиева), която малко по-рано през деня, посещавайки дома на Борис (Орлин Павлов), e имала и друго сътресение.

В Бели Вит пристига красивата блондинка Зорица (Стефани Кочева), която е готова да поеме медицинската грижа за децата в спортния клуб. Още с първата си поява тя успява да впечатли не само момчетата, но и Станислав (Петко Венелинов). С кое свое доста интимно признание момичето ще предизвика интереса на младия лентяй и ще стане ли в крайна сметка поредната му жертва – в новия епизод на „Скъпи наследници“, от 18:00 часа, по bTV.



След момент на самосъжаление и признанието, че е неудачник, Иван (Вальо Танев) решава да стане нов човек - той вече усилено тренира, иска да вземе и банков заем, с който да си построи мечтаната къща. С кои думи ще се опита да убеди импровизираната „банкерка“ Чочо (Юлиян Петров) – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.



Междувременно, заети да плетат интриги или да се пазят от такива, Дочеви са пропуснали да организират панахидата за 40 дни на дядо Дочо. Действията им в последния момент ще доведат до редица комични ситуации, а Ленин (Филип Аврамов) ще изгрее в нова светлина.