.

Ани разкрива на Дочеви, че им е роднина, Иван става нов човек - в „Скъпи наследници“, 23 февруари, от 18:00ч., по bTV

Актрисата Стефани Кочева се присъединява към звездния състав на сериала

По време на панахидата за бай Дочо, Ани (Лорина Камбурова) прави най-шокиращото разкритие пред събралата се фамилия Дочеви - че е една от тях. Това е втори шамар за Катя (Даяна Ханджиева), която малко по-рано през деня, посещавайки дома на Борис (Орлин Павлов), e имала и друго сътресение.

В Бели Вит пристига красивата блондинка Зорица (Стефани Кочева), която е готова да поеме медицинската грижа за децата в спортния клуб. Още с първата си поява тя успява да впечатли не само момчетата, но и Станислав (Петко Венелинов). С кое свое доста интимно признание момичето ще предизвика интереса на младия лентяй и ще стане ли в крайна сметка поредната му жертва – в новия епизод на „Скъпи наследници“, от 18:00 часа, по bTV.

сериали, скъпи наследнициСлед момент на самосъжаление и признанието, че е неудачник, Иван (Вальо Танев) решава да стане нов човек - той вече усилено тренира, иска да вземе и банков заем, с който да си построи мечтаната къща. С кои думи ще се опита да убеди импровизираната „банкерка“ Чочо (Юлиян Петров) – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

сериали, скъпи наследнициМеждувременно, заети да плетат интриги или да се пазят от такива, Дочеви са пропуснали да организират панахидата за 40 дни на дядо Дочо. Действията им в последния момент ще доведат до редица комични ситуации, а Ленин (Филип Аврамов) ще изгрее в нова светлина.

сериали, скъпи наследници