Борис признава на Катя, че иска да бъдат заедно, Косьо и Иван с план да „отстрелят“ Марин - в „Скъпи наследници“, 21 февруари, от 18:00ч., по bTV

Реклама

Борис (Орлин Павлов) е разочарован, че близките му са знаели за изневярата на Ани (Лорина Камбурова), но никой не му е казал. В разговор с майка си, той ще признае, че много повече го боли от пазената тайна, отколкото, ако е бил научил истината по-рано. Поредната му среща с Катя (Даяна Ханджиева) пък ще му даде куража да й признае, че вече няма никакви пречки да бъдат заедно. Дали опитът му да я целуне ще бъде посрещнат с желание и от страна на лекарката - гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.



Изгонена от Борис от дома на Неда (Виктория Колева) и Косьо (Георги Кадурин), Ани отива при баба Злата (Цветана Манева). Мистериозната съседка ще я приюти и ще даде съвет на майка й истината най-накрая да излезе наяве. Дали Снежи (Искра Донова) ще я послуша?



Междувременно Косьо и Иван (Вальо Танев) за кратко ще прекратят враждата си, за да впуснат в действие операция „Вредители“. За целта ще поканят Марин (Димитър Баненкин) с тях на лов, където се надяват да го надупчат с няколко сачми. Ще изпълнят ли плана си или ще се разубедят – в новия епизод на „Скъпи наследници“,  от 18:00 часа, по bTV.



Поля (Рая Пеева) пък бърза да успокои Катя, че майка й се е подложила на изследвания и я моли да потърси медальона, който най-вероятно е изгубила по време на боя с Диди (София Бобчева). Магазинерката ще се опита да си върне любовта на Чочо с мил жест под формата на сандвичи, но дали той ще бъде оценен?