.

Чочо изнервя Поли Генова, а Катя се готви да махне бебето – в "Скъпи наследници" на 18 май

В петък от 18:00 часа

Пиянските изцепки на Чочо (Юлиян Петров) по време на участието на Поли Генова изнервят певицата. Тя не му спестява критиките си, тъй като поведението му влияе зле на имиджа й. Ще си вземе ли едно наум радио водещият и ще успее ли да умилостиви новото си любимо момиче – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Междувременно флиртът на Ани (Лорина Камбурова) и Калин (Иво Аръков) става все по-задълбочен. Двамата очевидно се харесват, като младият бизнесмен няма да пропусне да сподели за любовните си трепети и с Любо (Дарин Ангелов). Как ще реагира на чутото бившият полицай?

Неочаквана среща на полицай Колев и дъщерите му с баба Злата (Цветана Манева) в гората, ще бъде едновременно приятна, но и мистериозна, каквато е самата съседка в Бели Вит. Неин коментар ще предизвика въпроса дали пък не познава момичетата отпреди и наясно ли е тя с тайните, които семейството има.

Косьо (Георги Кадурин) и Марин (Димитър Баненкин) не са особено ентусиазирани от връзката на децата им. Наред с това всеки от тях има не малко проблеми и със съпругите си. Косьо е подложен на критики от страна на селяните, затова, че жена му е продала земите им, а, че той се опитва да убеди тях да не го правят. Марин от своя страна трябва да подкрепи Венета (Ивана Папазова), която все по-трудно се справя със ситуацията, че е тежко болна.

След като вече е взела решението да направи аборт, Катя отива в болницата с Борис и баща си. Ще махне ли бебето или в крайна сметка ще се откаже – от 18:00 часа по bTV. Междувременно Цветан (Веселин Калановски) поставя условието си пред Георги (Михаил Билалов), за да го подкрепи за инвестицията в Бели Вит. Има ли задни мисли и крои ли нов пъклен план кметският наместник – в новия епизод на „Скъпи наследници“.

bTV Plus