Дарин Ангелов обсъжда бойните сцени и силните жени в Бели Вит с Юлиан Петров от „Скъпи наследници“

Дарин е третият гост в рубриката на радио N-JOY на 17 и 20 септември от 17:30 часа

Реклама

Един от най-чаровните артисти на българската театрална и кино сцена – Дарин Ангелов, познат на зрителите на bTV като Любо от „Скъпи наследници“, ще бъде третият гост в рубриката на Юлиян Петров в радио N-JOY. Следващият понеделник и четвъртък от 17:30 часа слушателите на най-голямата музикална радиоверига в България ще разберат как потомственият актьор се е подготвял за бойните сцени в делничнната мегапродукция, която стартира в понеделник, 17 септември в 18:00 часа. Двамата с Юли ще обсъдят силните жени, на какво се дължат наркотичните зависимости и как да се преборим с тях, протестите и историческите промени, до които водят.

Екранният Любо от сериала „Скъпи наследници“ на bTV ще сподели през слушателите на радио N-JOY мнението си за ролята на жената в съвременното общество и последните тенденции в строителство за опазване на околната среда. Заедно с Юлиян Петров ще си припомнят събитията в Бели Вит преди лятната почивка на кино-сериала и ще коментират какво предстои за героите им в предстоящите 70 серии. Забавни случки от снимачната площадка, любопитни факти от лятото на актьорите и задължителните хитове по радио N-JOY гарантират приятния следобед, броени минути преди продължението на хитовия сериал на bTV.

Как Боби и Любо ще се борят срещу наркозависимостта на Чочо, кои са били най-предизвикателните сцени за носителя на Аскеер и как Дарин Ангелов се подготвя за бойните сцени, зрителите ще видят в следващите 70 серии на „Скъпи наследници“ - от 17 септември, всеки делничен ден от 18:00 часа по bTV и до седем дни след ефир на btvplus.bg. С какво стартира театралния сезон за Дарин Ангелов и Юлиян Петров, кои социални каузи подкрепят актьорите и какво да очакваме от шестото издание на европейската инициатива „нощ на театрите – в понеделник и четвъртък от 17:30 часа по радио N-JOY.

Всеки понеделник и четвъртък от 17:30 часа в ефира на N-JOY Юлиян Петров ще представя на радиослушателите актуалните теми от делничната мегапродукция в коментарен формат. Заедно със свои колеги от „Скъпи наследници“ и специални гости, той ще обсъжда горещите теми от нашето ежедневие, актуалните социални въпроси и вечните дилеми, които преобръщат съдбите на десетките колоритни персонажи на телевизионната поредица.