Драматични тайни излизат наяве, жертвите стават виновници - в "Скъпи наследници" от 12 февруари до 16 февруари

Не пропускайте сериала всеки делник от 18:00 ч., по bTV

Реклама

Само за няколко дни животът на Ани (Лорина Камбурова) се преобръща наопаки. След години на мълчание кръчмарката Снежи (Искра Донова) разкрива най-голямата им семейна тайна - тя не е сестра на Ани, а нейна майка. Бащата е член на фамилията Дочеви и именно роднинската връзка със Станислав (Петко Венелинов) е причината Снежана да направи всичко възможно, за да ги раздели.



Желанието на младото момиче пък да запази в тайна изневярата си със софийския плейбой ще удари на камък. Майката и бащата на Борис (Орлин Павлов) научават истината от разположените из града скрити камери. Ще разкрият ли всичко на сина си или ще запазят тайната - разберете от новите епизоди на „Скъпи наследници“.



Освен че иска да строи нова къща, Иван (Вальо Танев) е взел още по-важно решение - предлага брак на Снежи. Как ще реагира кръчмарката и колко тайна е всъщност тайната им връзка?

След признанието на Катя (Даяна Ханджиева), че Борис е една от причините окончателно да сложи край на връзката си с Румен (Любо Ковачев), спортистът не издържа и целува лекарката. Заражда ли се нова тайна връзка или всичко ще остане само за този момент - гледайте тази седмица, от 18:00 часа, по bTV.



Междувременно отношенията между родителите й претърпява пълен обрат. Марин (Димитър Баненкин) проявява загриженост към жена си, след като тя припада. Вечерята им по повод 30-ата годишнина на брака им приключва със сълзи, след като в дома им пристига полиция и арестува Марин. В какво е обвинен бизнесменът – в новите серии на „Скъпи наследници“.

Отношенията между Диди (София Бобчева) и Чочо (Юлиян Петров) са напът да претърпят крах. Магазинерката все повече се сближава с Васко (Антоний Аргиров), а гаджето й - с приятелката на Катя Поли (Рая Пеева). След дълга раздяла обаче бившият счетоводител заминава за града, за да се види с жена си Христина (Милена Аврамова) и дъщеря им Рая.



За специална фотосесия до селото пристигат куп модели, сред които Виктор Самсонов. Появата им няма да зарадва много Любо (Дарин Ангелов), който се надява, че ще гледа позиращи манекенки. Красивият полицай все пак намира начин отново да прояви неустоимия си чар, а коя ще бъде жертвата му - разберете от епизодите на „Скъпи наследници“, всеки делничен ден, от 18:00 часа, по bTV.