Какво ще правят Дочеви с подаръка от бай Дочо, Чочо и Поли Генова разказват за връзката си пред Петя Дикова в Cool...T

В "Скъпи наследници" на 25 май от 18:00 ч. по bTV

Реклама

След като успяха да се справят и с второто условие на бай Дочо и да получат от него 7 декара земя, новото предизвикателство пред фамилията е какво да правят с подаръка му. Милица (Койна Русева) е категорична, че теренът трябва да се продаде, но сериозно да се обмисли на кого, кога и на каква цена. В разговор с Марин (Димитър Баненкин) бизнесдамата ще сподели, че иска да прецака бившия си мъж и да му дадат лесно земята, ако я поиска. Какъв е планът на Милица – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Чочо (Юлиян Петров) и Поли Генова са на гости на тв водещата Петя Дикова в предаването Cool...T. Интервюто им, в което двамата трябва да споделят за това как се е зародила връзката им, обаче не върви гладко. Радиоводещият дори ще успее да ядоса известната си половинка.

Чочо най-накрая ще запознае певицата и с баща си, който няма да скрие задоволството си от новото гадже на сина си. А как ще премине срещата на Поли Генова, Поля и Диди в селския магазин – разберете в 18:00 часа, по bTV.

Докато Катя (Даяна Ханджиева) се подготвя за най-важния момент – да стане донор на майка си, в Бели Вит се провежда протест срещу инвеститора Георги (Михаил Билалов). Опитите на бизнесмена да убеди селяните, че животът им след идването му ще се подобри, не са приети. Борис (Орлин Павлов) пък ще го изненада неприятно с новината, че е спечелил първата си битка срещу него. Как – в новия епизод на „Скъпи наследници“.