Катя и Борис се отдават на чувствата си - в „Скъпи наследници“, 23 април, от 18:00ч., по bTV

Реклама

Бягството на Ани (Лорина Камбурова) от сватбата й с Борис (Орлин Павлов) хвърля в шок всички. Преди да се скрие в дома на баба Злата (Цветана Манева), момичето разкрива на сестра си, че именно тя е причината да вземе това драстично решение.

Опитът на Катя (Даяна Ханджиева) да потърси обяснение от Борис води до сериозен скандал помежду им, който бързо прераства в любовен момент. Ще съжалят ли двамата, че са се отдали на емоциите - в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Снежи (Искра Донова) успокоява дъщеря си, че е взела правилното решение да не се омъжва за Борис. Единствената грешка на младото момиче е, че не го е направила по-рано. Спортистът от своя страна също тръгва да бяга от Бели Вит, като казва на Любо (Дарин Ангелов), че ще замине с него в Алпите.

А как ще реагират Венета (Ивана Папазова) и Марин (Димитър Баненкин) на новината, че дъщеря им е причината за раздялата на Ани и Борис - вижте в 18:00 часа, по bTV.

Междувременно Васко (Антоний Аргиров) се извинява на Диди (София Бобчева) за поведението си. И макар че й признава, че чувствата му към нея са истински, думите му все пак ще натъжат магазинерката.