Катя и Румен подготвят детска стая, Венета става секси мацка, а Диди се чувства изоставена от всички - в "Скъпи наследници" на 14 март

Реклама

Разкриването на изневярата и незаконната дъщеря на Марин (Димитър Баненкин) карат Венета (Ивана Папазова) да погледне от друг ъгъл на живота си. Тя започва да обръща повече внимание на визията си и буквално за ден се превръща от невзрачна домакиня в засукана мадама. Появата й в бар кара всички мъже да се обърнат след нея, а един дори започва да я ухажва. Ще се поддаде ли Венета и коя е новата й самоличност – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Васко (Антоний Аргиров) моли Катя (Даяна Ханджиева) дъщеря му да спи при нея като пристигне в Бели Вит. Това кара лекарката да се отдаде на шопинг за детски играчки, а компания в пазаруването ще й бъде Румен (Любо Ковачев). Готова ли е вече Катерина да бъде майка – от 18:00 часа, по bTV.

Снежи (Искра Донова) и Ани (Лорина Камбурова) са си уредили среща с адвокат, който да им помогне в делото за бащинство. Милица (Койна Русева) обаче отново е напът да им провали плановете. Как – разберете в „Скъпи наследници“. Междувременно Неда (Виктория Колева) и Косьо (Георги Кадурин) молят Ани да помогне на Борис.

Диди (София Бобчева) е тъжна, защото всички са я изоставили. В ролята на неин утешител отново влиза Васко. Как ще завърши поредната им емоционална среща?

Селският отбор на Бели Вит се сдобива с треньор. В тази роля влиза Ленин (Филип Аврамов), който няма никакво намерение да щади играчите си.