Катя се отказва от Борис заради Ани, Венета признава пред Васко за друг мъж в живота й, а Косьо и Иван молят врага за пари – в "Скъпи наследници" на 13 март

Реклама

Ани (Лорина Камбурова) споделя пред Катя (Даяна Ханджиева), че трудно ще я приеме за сестра. Думите й провокират лекарката да й признае, че най-вероятно Борис (Орлин Павлов) е причината за страховете й и й обещава, че никога няма да я предаде. Неволен слушател на разговора им става именно спортистът. Как ще реагира той и с какво ще предизвика гнева на Катя – тази вечер, в „Скъпи наследници“.

Марин (Димитър Баненкин) няма никаква информация какво се случва с Венета (Ивана Папазова). Междувременно Васко (Антоний Аргиров) си спомня за разговора им в колата, когато отвежда домакинята в града. Пред него тя за първи път разкрива, че в миналото е срещнала мъж, заради когото е била напът да се раздели със съпруга си. Кой е той – от 18:00 часа, по bTV. Веднъж отърсила се от първоначалния шок от новината за изневярата на Марин, Венета се отдава на разкрасителни процедури.

След като решават да организират благотворителен мач, на Косьо (Георги Кадурин) и Иван (Вальо Танев) им се налага да намерят средства. Единственият, към когото могат да се обърнат, е Цветан (Веселин Калановски). Как ще реагира кметският наместник – вижте в „Скъпи наследници“.  

Междувременно Цецо и Милица (Койна Русева) решават да се състезават кой ще прецака по-лошо Марин. Бизнесдамата ще направи предложение на кметския наместник, на което той няма да устои.