Китодар Тодоров - за мистиката, педантичността, любовта и законите в Бели Вит

Разговор с Юлиан Петров от „Скъпи наследници“ в N-JOY на 29 октомври и 1 ноември от 17:30 часа

Реклама

Талантливият актьор и комик Китодар Тодоров, познат на зрителите на bTV като старши полицай Чавдар Колев от „Скъпи наследници“, ще бъде гост в рубриката на Юлиян Петров в радио N-JOY. Следващият понеделник и четвъртък от 17:30 часа слушателите на най-голямата музикална радиоверига в България ще станат свидетели на разговорът им за любовта, бащинството, принципността на един служител на реда и истински мъж в живота, а и в делничната мегапродукция на bTV.

Пред слушателите на N-JOY Китодар и Юлиян ще обсъдят екшън сцените в Бели Вит, намесата в живота на вече порастналите деца, самотата като избор, съвременните връзки и ролята на технологиите в общуването. Двамата ще коментират как можеш да спечелиш сериозен мъж, коя е правилната стратегия, за да задържиш човека до себе си и предполага ли истинската любов пълно доверие и откритост. Изчезваща порода ли са джентълмените, от къде черпи вдъхновение Китодар за поредицата си „Петък точно в пет“ и как превръща пороците на ежедневието в сълзи от смях -  в понеделник и четвъртък от 17:30 часа по радио N-JOY.

 

В рубриката на Юлиян Петров в радио N-JOY Китодар Тодоров ще сподели мнението си за религията и свръхестествените енергии, коя е била най-тежката и предизвикателна сцена в сериала и как се играят сериозни отношения с деца. А дали ще разцъфти любовта между героя му - Чавдар и Диди, ще разкрие ли тайната зад стимката на дядо си и кой ще е следващият престъпник, който ще разобличи – в новите епизоди на „Скъпи наследници“ - всеки делничен ден от 18:00 часа по bTV и до седем дни след ефир на btvplus.bg.

Всеки понеделник и четвъртък от 17:30 часа в ефира на N-JOY Юлиян Петров ще представя на радиослушателите актуалните теми от делничната мегапродукция в коментарен формат. Заедно със свои колеги от „Скъпи наследници“ и специални гости, той ще обсъжда горещите теми от нашето ежедневие, актуалните социални въпроси и вечните дилеми, които преобръщат съдбите на десетките колоритни персонажи на телевизионната поредица.