Ленин открива руска баня в Бели Вит, а Косьо се опитва да сватоса Иван и Нушка – в „Скъпи наследници“, 29 май, от 18:00 ч., по bTV

Реклама

Ленин (Филип Аврамов) най-накрая осъществява мечтата си да си направи руска баня в Бели Вит. Той дори обмисля да организира специално откриване, на което да почерпи най-близките си приятели. Надява се, че и Косьо (Георги Кадурин) ще го уважи, макар да продължава да му е сърдит, че си е продал земята. Ще направи ли Косьо все пак компромис и кой ще се заеме със задачата да го убеди да дойде – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Междувременно се налага Нушка (Нели Топалова) да се изнесе за известно време от дома на Косьо и Неда (Виктория Колева). Косьо веднага се заема със задачата да й намери място, където да отседне и предлага на Иван (Вальо Танев) да я приюти в тях. Иван обаче не смята това за редно, още повече, че едва ли ще се понрави и на Снежи (Искра Донова). Как ще реагира тя и ще се настани ли нов гост в дома на Иван – от 18:00 часа, по bTV.

Поведението на Чочо (Юлиян Петров) все повече притеснява Поля (Рая Пеева). Тя дори ще потърси помощ от най-близките му приятели, но дали очакванията й към тях ще се оправдаят и как ще приемат твърденията й, че той има проблем?

Румен (Любо Ковачев) и Венета (Ивана Папазова) провеждат откровен разговор, който е първият след скандалната му раздяла с Катя (Даяна Ханджиева). Ще приеме ли извиненията му домакинята и ще му прости ли? А как ще премине срещата на лекаря с бившата му годеница – разберете от новия епизод на „Скъпи наследници“.

Георги пристъпва към осъществяването на плана си да спечели доверието на селяните. За тази цел, заедно с помощта на Цветан, организира тържествена първа копка. В плана му съществена роля ще има и Поля. Каква ще е тя - в „Скъпи наследници“, 29 май, от 18:00 ч. по bTV.