Лорина Камбурова - за развитието на таланта, подаръците и изненадите

Актрисата е гост в рубриката на Юлиан Петров от „Скъпи наследници“ в N-JOY на 22 октомври от 17:30 часа

Реклама

Момичето с ангелско лице и глас, талантливата Лорина Камбурова, позната на зрителите като Ани от мегапродукцията на bTV  „Скъпи наследници“, ще бъде следващият гост в рубриката на Юлиян Петров в ефира на N-JOY. На 22 и 25 октомври от 17:30 часа ще коментират събитията в Бели Вит, ще слушат хитове и ще отпразнуват рожденния ден на артистката, заедно със слушателите на най-голямата радиоверига в България.

Екранните приятели от китното село Бели вит ще коментират стимулите, които те карат да развиеш таланта си, как трудните решения водят до сериозни трансформации в характера и за кого е по-вредно отмъщението. След като зрителите на bTV станаха свидетели на сцените в „Скъпи наследници“, в които Калин остави Ани в къщата на свои приятели с ясното съзнание, че те ще очакват интимност с нея, Лорина и Юлиян ще обсъдят темата за насилиено и начините да се защитим от него. За да гарантират доброто настроение на слушателите на N-JOY, те ще разкажат за най-впечатляващите изненади, приятелството между жените и мъжете, любовта, кариерата и взаимното уважение в една връзка.

В четвъртък от 17:30 часа Лорина ще отпразнува рожденния си ден, заедно с Юлиян и слушателите на радио N-JOY. В студиото те ще си припомнят забавни моменти от снимачната площадка, ще обсъдят бизнес плана на модната марка „Зла жена“ и перспективите пред красивите и амбициозни дами в България. А какъв е перфектният подарък за Лорина, къде ще е големият купон, на който е поканила целия facebook и как звучи новото парче на дуета Ross'n Lorina – в четвъртък от 17:30 часа в ефира на радио N-JOY. Как ще се развият съдбите на любимите герои от Бели Вит, зрителите ще видят в следващите епизоди на „Скъпи наследници“ - всеки делничен ден от 18:00 часа по bTV и до седем дни след ефир на btvplus.bg.

Всеки понеделник и четвъртък от 17:30 часа в ефира на N-JOY Юлиян Петров ще представя на радиослушателите актуалните теми от делничната мегапродукция в коментарен формат. Заедно със свои колеги от „Скъпи наследници“ и специални гости, той ще обсъжда горещите теми от нашето ежедневие, актуалните социални въпроси и вечните дилеми, които преобръщат съдбите на десетките колоритни персонажи на телевизионната поредица.