Милица научава тайната на Станислав

Чочо все повече затъва, а неочакван гост изненадва Неда – в „Скъпи наследници“, 28 май, от 18:00 ч., по bTV

Реклама

Станислав (Петко Венелинов) все по-трудно успява да прикрие истината за инцидента на пътя. Макар да продължава да отрича пред полицай Колев (Китодар Тодоров) да има каквото и да било общо със случката, пред майка си Милица (Койна Русева) най-накрая признава вината си. Как ще реагира тя и защо ще отправи заплахи към Любо (Дарин Ангелов) – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Междувременно Милица и цялата фамилия Дочеви не могат да намерят решение какво да правят с подарения им от бай Дочо имот. Със сериозна оферта в дома им пристига Георги (Михаил Билалов), който обаче поставя и своите условия. Ще се съгласят ли и какво предложение ще отправи бизнес дамата към Борис (Орлин Павлов)? Междувременно Георги губи позиции в Бели Вит, което ще доведе до спешни спасителни мерки. Каква идея има Калин (Иво Аръков), за да си възвърнат доверието на селяните – от 18:00 часа, по bTV.

Появата на дъщерята на Колев – Юлия, в Бели Вит, притеснява Любо. Той споделя с Борис, че тийнейджърката видимо си пада по него, но баща й го заплашва да не я закача. Самата тя прекарва много време в компанията на баба Злата (Цветана Манева). На какво я учи мистериозната съседка?

Поредният уж обикновен ден ще започне с изненада за Неда (Виктория Колева). В селото се появява братовчедка й Теменушка (Нели Топалова). Ще се зарадва ли Неда и защо пристигането й ще притесни Иван (Вальо Танев) – разберете от новия епизод на „Скъпи наследници“.

Чочо (Юлиян Петров) все повече започва да притеснява близките си. Поведението му става абсолютно неконтролируемо и ще ги накара да вземат круги мерки. Ще приеме ли обаче съветите им да се стегне?