Неда крие голяма тайна, а Бели Вит е разтърсен от земетресение навръх Великден – тази седмица в „Скъпи наследници“

Хитовият сериал излиза в лятна ваканция и се завръща наесен с интригуващи развръзки

Реклама

Отношенията на Неда (Виктория Колева) и Косьо (Георги Кадурин) са обтегнати след решението й да продаде семейните си имоти на Георги (Михаил Билалов). Тя обаче ще се изправи пред ново лично предизвикателство, тъй като в Бели Вит пристига братовчедка й Нушка (Нели Топалова). Въпреки че двете са били близки като деца, това е първата им среща след 30-годишна раздяла. Появата на Нушка ще донесе  не малко смут, а самата тя ще се окаже в основата на една шокираща и дълго пазена тайна. Какво крият двете с Неда – гледайте във финалните епизоди на „Скъпи наследници“.

Освен Неда, Иван (Вальо Танев) също няма да остане безразличен към появата на гостенката. Косьо пък е твърдо решен да го убеди, че тя е много по-подходяща за негова партньорка от Снежи (Искра Донова) и ще направи всичко възможно, за да ги сближи. Ще се увенчаят ли намеренията му с успех?



Първоначалният ентусиазъм на жителите на Бели Вит да продават земите си вече не е на дневен ред и Георги все по-трудно се сдобива с нови имоти. Дясната му ръка Калин (Иво Аръков) предлага начин, чрез който да спечелят отново симпатиите на местното население – като изградят камбанария за параклиса. Ударите й за първи път ще се чуят навръх Великден, но големият празник ще бъде разтърсен от земетресение. Какво ще се случи – гледайте всеки делничен ден, от 18:00 часа, по bTV.

Славата, с която се е сдобил Чочо (Юлиян Петров), променя него и живота му, и то не към добро. Той ежедневно злоупотребява с алкохол и опиати, което плаши най-близките му. Поредните изцепки ще ядосат гаджето му Поли Генова и ще му докарат шамар от Поля (Рая Пеева). На откриването на руската баня на Ленин (Филип Аврамов) радиоводещият ще се сблъска и с полицай Колев (Китодар Тодоров), който няма да се смили над него и ще го вкара в местния арест.   



Венета (Ивана Папазова) се завръща у дома след лечението си в болницата, само за да научи за саможертвата, която е направила Катя (Даяна Ханджиева) заради нейното здраве. От кого ще разбере и как ще реагира – гледайте в „Скъпи наследници“.



Членовете на фамилията Дочеви се чудят какво да правят с подарената им от бай Дочо земя. Георги пристига с предложение, но дали те ще се съгласят на поставените им условия? Бизнесменът няма да скрие яростта си, след като разбере, че Цветан (Веселин Калановски) е упоил Милица (Койна Русева). Самата тя пък ще изпадне в шок, след като научи тайната на Станислав (Петко Венелинов) – че е виновен за катастрофа и е блъснал човек на пътя.