Опит за отвличане, заплахи и един тайно влюбен мъж - в "Скъпи наследници" на 8 февруари

Гледайте сериала на 8 февруари от 18:00 ч. по bTV

Реклама

След като Цветан (Веселин Калановски) изнуди Косьо (Георги Кадурин) да му бъде съучастник в отвличането на Катя (Даяна Ханджиева), той вече е измислил и план за действие - ще я приспят с хлороформ. Членът на селското сдружение се заема със задачата, която, разбира се, се проваля. Кой ще го хване на местопрестъплението - гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“, от 18:00ч., по bTV.

След като Иван (Вальо Танев) разбира каква жертва е направил приятелят му, за да предпази сина му, той решава да не позволи на кметския наместник да ги изнудва. Освен че го заплашва с физическа саморазправа, решава и да саботира фризера в магазина му. Двамата с Косьо пък заедно изтърбушат хотела на врага си, като по време на спецакцията разкриват и тайните камери, с които Цветан следи цялото село.

Научила какво й е било замислено, Катя (Даяна Ханджиева) приема с хумор идеята за отвличането си. Приема и разказянието на Косьо и личното му извинение за случката. В гората пък лекарката се среща с един от приятелите на Борис (Орлин Павлов), който в пиянството си й признава, че е влюбен в Ани (Лорина Камбурова).