Радост и болезнена мъка за мъжете в Бели Вит – в "Скъпи наследници" на 19 март

Гледайте от 18:00ч., по bTV

Реклама

Марин (Димитър Баненкин) е напълно отчаян след напускането на Венета (Ивана Папазова). Въпреки че Милица (Койна Русева) е категорична, че не желае да вижда брат си унизен, тя му нанася поредния удар – показва му снимки, на които Венета се забавлява и целува софийския си ухажор.

Междувременно здравословното състояние на домакинята може да се окаже по-сериозно от очакваното. Случайно тя напипва бучки по тялото си. Към кого ще се обърне за помощ – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Въпреки че досега е сменял момичетата като носни кърпички, изглежда, че Зорица (Стефания Кочева) е успяла да промени Станислав (Петко Венелинов).

Васко (Антоний Аргиров) най-накрая се радва на компанията на дъщеря си Рая (Леа Чапкънов). Със задачата да впечатли момиченцето и да се хареса на баща й се е заела и Диди (София Бобчева). Защо обаче подаръкът й няма да се понрави на Рая и в какви отношения са със счетоводителя след първата им интимна вечер – гледайте от 18:00, часа по bTV.

Поля (Рая Пеева) и Чочо (Юлиян Петров) най-накрая си изясняват отношенията очи в очи, а завръщането на малкия Крум (Константин Гергинов) вдига на крак Борис (Орлин Павлов).

Ще промени ли целувката между Румен (Любо Ковачев) и Катя (Даяна Ханджиева) отношенията им и какво ще скара Снежи (Искра Донова) и Неда (Виктория Колева) – в новия епизод на "Скъпи наследници".