Разкрити тайни, нови връзки и един разбит нос в „Скъпи наследници“ в сряда

Гледайте епизода в сряда - 24 януари, от 18:00 ч., по bTV

Реклама

Приятелска сбирка край лагерния огън се превръща в сцена за споделяне на лични тайни и желания. Отправен от Станислав (в ролята Петко Венелинов) въпрос ще стане причина Ани (в ролята Лорина Камбурова) да изпита неудобство пред групата. Какво е прикривала досега - разберете утре, от 18:00 часа, по bTV. Столичният плейбой все още не се е отказал и от идеята да свали повелителката на конете, макар че в края на вечерта именно той ще се окаже свален на земята и с разбит нос.

Катя (в ролята Даяна Ханджиева) също е изправена пред дилема - кариерата ли е най-важна за нея или всъщност мечтае да се омъжи за любимия мъж. Лекарката се надява да научи каква е причината Борис (в ролята Орлин Павлов) да се завърне в Бели Вит. Думите й ще предизвикат гнева на спортиста и той ще я нарече „ходещо противоречие“. „От какво искаш да избягаш?“, пък са думите, с които баба Злата (в ролята Цветана Манева) ще го посрещне при срещата им в гората. От сватбата си с Ани ли е отговорът, ще видите в следващия епизод на „Скъпи наследници.“

Една тайна връзка е на път да бъде да бъде разкрита, а други две да се зародят. Дружката на Катя – Поля (в ролята Рая Пеева), не крие симпатиите си към Чочо (в ролята Юлиян Петров), а приятелката му Диди намира друго мъжко рамо, на което да се утешава от проблемите в малкото село.

Успокоен, че скоро ще реши финансовите си проблеми, Васко (в ролята Антоний Аргиров) се надява, че така ще успее да събере собственото си семейство. С какви аргументи счетоводителят ще успее да убеди съпругата си-материалистка да се пренесе при него в Бели Вит - гледайте утре, от 18:00 часа, по bTV.

Случайна визита на Катя при Румен (в ролята Любо Ковачев) пък ще я накара да се сблъска с нещо напълно неочаквано.

Въпреки постоянните скандали, които се разразяват между членовете на фамилията Дочеви, една двойка ще се опита да намери време за малко романтика. Кухнята на къщата ше се превърне в сцена на мили думи, нежна музика и бавен танц. Колко дълго Марин (в ролята Димитър Баненкин) ще съумее да бъде спокоен и да се радва на комапнията на съпругата си преди обстановката отново да се нажежи до червено – утре вечер, от 18:00 ч., по bTV.