Ще задържи ли Диди бебето - в „Скъпи наследници“, 26 април, от 18:00ч., по bTV

Реклама

Въпреки ентусиазма на баща й, Диди (София Бобчева) не е напълно сигурна какво да прави с бебето - да го задържи ли или да направи аборт? Тя получава подкрепата на Снежи (Искра Донова) и Чочо (Юлиян Петров), но Васко (Антоний Аргиров) продължава да не иска второ дете. Как ще реагира магазинерката - гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Счетоводителят е изправен пред трудна ситуация. След като Милица (Койна Русева) казва на жена му за бебето, Христина (Милена Аврамова) го заплашва, че ако не се оправи със ситуацията, ще изгуби дъщеря им. В момент на откровение пък Поля (Рая Пеева) ще разкрие пред Диди за най-тъжния момент от живота си.

Докато Борис (Орлин Павлов) и Любо (Дарин Ангелов) снимат в Алпите, Венета (Ивана Папазова) взима решението да спретне голяма вечеря за Бъдни вечер, на която да покани всички близки от селото. Как ще реагират на идеята й Дочеви и техните най-големи врагове - разберете от 18:00 часа по bTV.

След като дават втори шанс на връзката си, Румен (Любо Ковачев) разкрива пред Катя (Даяна Ханджиева) плановете си за общото им бъдеще. Ще се появи ли отново годежният пръстен на ръката на лекарката?