София Бобчева обсъжда любовта и сливането със средата в Бели Вит

Актрисата гостува на Юлиан Петров от „Скъпи наследници“ на 1 и 4 октомври от 17:30 часа в ефира N-JOY

Реклама

Носителката на „Икар“ и звезда на Народния театър „Иван Вазов“ – София Бобчева, позната на зрителите на bTV като Диди от „Скъпи наследници“, ще гостува в рубриката на Юлиян Петров в радио N-JOY  следващия понеделник и четвъртък от 17:30 часа. Слушателите на най-голямата музикална радиоверига в България ще се забавляват със забавни истории от снимачната площадка на делничнната мегапродукция, ще разберат какво е отношението на талантливата актриса към ревността, изневярата, изпитанието на връзките и модерните форми на партньорски взаимоотношения.

Екранната Диди в сериала „Скъпи наследници“ на bTV ще сподели през слушателите на радио N-JOY мнението си за смесването на професионалния и личния живот, връзките на работното място и разликата във възрастта между партньорите. Заедно с Юлиян Петров ще обсъдят подценяването на професионализма на красивите жени, променят ли се хората с възрастта и благодарността на децата към родителите им. Социалните теми, които „скъпи наследници“ поставят пред зрителите, съчетани с истории за нестандартни свалки и задължителните хитове по радио N-JOY гарантират приятния следобед, броени минути преди новите епизоди на хитовия сериал на bTV.

Какви зловещи тайни крият героите на Бели Вит и как се организира представление с натурчици, зрителите ще видят в новите епизоди на „Скъпи наследници“ - всеки делничен ден от 18:00 часа по bTV и до седем дни след ефир на btvplus.bg. С какво стартира театралния сезон за София Бобчева и Юлиян Петров – в понеделник и четвъртък от 17:30 часа по радио N-JOY.

Всеки понеделник и четвъртък от 17:30 часа в ефира на N-JOY Юлиян Петров ще представя на радиослушателите актуалните теми от делничната мегапродукция в коментарен формат. Заедно със свои колеги от „Скъпи наследници“ и специални гости, той ще обсъжда горещите теми от нашето ежедневие, актуалните социални въпроси и вечните дилеми, които преобръщат съдбите на десетките колоритни персонажи на телевизионната поредица.