Стефани Кочева разказва за травмите на тялото и сърцето в Бели Вит

5 и 8 ноември от 17:30 часа в рубриката „Скъпи наследници“ с Юлиян Петров по N-JOY

Реклама

Актрисата, любител на екстремните преживявания и винаги влюбен в живота човек – красивата Стефания Кочева, позната на зрителите на bTV като Зорица от „Скъпи наследници“, ще гостува в рубриката на Юлиян Петров в радио N-JOY  следващия понеделник и четвъртък от 17:30 часа. Слушателите на най-голямата музикална радиоверига в България ще чуят мнението на екранната лекарка, владееща и методите на нетрадиционната медицина, за травмите на тялото и сърцето.

Пред своя колега и приятел Юлиян Петров, Стефания ще сподели кои са били сродните й души на снимачната площадка, какво е общото между нея и персонажа, в който се превъплъщава и защо любовните сцени представляват най-голяма трудност за нея. Двамата ще обсъдят личностите, способни да се докоснат до всеки и да променят съдбата му, мъдростта, която причинява страдание на притежателя си и колебанието между разума и сърцето. Тя ще разкаже пред слушателите на радио N-JOY как е преживяла същността на авантюристка, отдала се на благотворителни мисии, може ли самата тя да е в постоянно движение и как се излиза от ситуация на любовен триъгълник.

Какво раждане ще предпочете Диди – в болница или в домашни условия, каква своя тайна ще сподели баба Злата с Дочеви и какви качества са необходими, за да станеш кмет на Бели Вит, зрителите ще видят в новите епизоди на „Скъпи наследници“ - всеки делничен ден от 18:00 часа по bTV и до седем дни след ефир на btvplus.bg. За какво мечтая Стефания Кочева в личен и професионален план, има ли човек до себе си и оправдание за всичко ли е истинската любов – в понеделник и четвъртък от 17:30 часа по радио N-JOY.

Всеки понеделник и четвъртък от 17:30 часа в ефира на N-JOY Юлиян Петров ще представя на радиослушателите актуалните теми от делничната мегапродукция в коментарен формат. Заедно със свои колеги от „Скъпи наследници“ и специални гости, той ще обсъжда горещите теми от нашето ежедневие, актуалните социални въпроси и вечните дилеми, които преобръщат съдбите на десетките колоритни персонажи на телевизионната поредица.