Тежки последствия от болезнени признания

В „Скъпи наследници“ на 16 април от 18:00 ч. по bTV

Реклама

Борис (Орлин Павлов) е в шок от новината, че най-добрият му приятел е влюбен в годеницата му. Любо (Дарин Ангелов) се опитва да му обясни, че ще направи всичко, дори да замине надалече, ако това ще направи Борис и Ани (Лорина Камбурова) щастливи. Дали обаче спортистът е готов да го изслуша и как ще реагира на съвета на приятеля си да не прави решаващата крачка, ако не е сигурен, че истински обича момичето си - гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Цялото семейство Дочеви изпада в шок след признанието на Венета (Ивана Папазова), че е болна от левкемия. Марин (Димитър Баненкин) се извинява за поведението си през последните дни и я моли за прошка. Ще я получи ли обаче?

Катя (Даяна Ханджиева) е бясна, че майка й вече месец е крила тази толкова сериозна тайна от нея. Младата лекарка бързо се окопитва и задвижва изследванията за съвместимост, за да стане донор на майка си. А как ще реагира на признанието й, че Румен (Любо Ковачев) е бил наясно със състоянието й?

И докато Милица (Койна Русева) взима Диди (София Бобчева) „под крилото си“, обработвайки я как да прецака най-близките си приятели, Косьо (Георги Кадурин) става неволен свидетел на прегръдка между Снежи (Искра Донова) и Марин. Как ще реагира на гледката - от 18:00 часа, по bTV.

През последните дни Ленин (Филип Аврамов) е видимо тъжен. Пред баба Злата (Цветана Манева) той ще разкаже за жената, която вече 10 години не е до него, но продължава да владее сърцето му. Междувременно Станислав продължава да посещава жертвата на катастрофата Никола и получава ценен урок за това как да бъде истински мъж.