Венета търси обяснения за аборта на Катя – в „Скъпи наследници“, 31 май, от 18:00 ч., по bTV

Реклама

След като Снежи (Искра Донова) без да иска разкрива пред Венета (Ивана Папазова), че Катя (Даяна Ханджиева) е направила аборт, домакинята се досеща, че причината е желанието на дъщеря й да я спаси. Тя търси обяснение както от мъжа си, така и от лекарката. Какво ще й кажат те и ще успеят ли да я успокоят – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Междувременно Катя е бясна, че в желанието си да помогне на Бели Вит, Борис (Орлин Павлов) застрашава собственото си здраве. Поредната му проява дори го заплашва да не проходи отново. Ще послуша ли спортистът съветите на приятелката си – от 18:00 часа, по bTV.

Отношенията между Косьо (Георги Кадурин) и Неда (Виктория Колева) са все така обтегнати. Решението на Неда да започне съвместен бизнес с Милица (Койна Русева) и Ани (Лорина Камбурова) пък става повод за поредния голям скандал между двамата. Но той има и други грижи – бракониери отново убиват горските животни. Това ще даде повод на Косьо да обясни на малкия Крум баланса в екосистемата, а по-късно да се съюзи с полицая Чавдар срещу най-големия си враг – Цвъ.

Докато Иван (Вальо Танев) се бори с все по-големите си симпатии към Нушка (Нели Топалова), Чочо (Юлиян Петров) изяжда няколко шамара, заради злостните коментари, които отправя към Поля (Рая Пеева).

Първият опит на Диди (София Бобчева) като професионален фризьор няма да мине така гладко, както на нея й се иска. Как новият й шеф ще успее да я успокои – разберете от новия епизод на „Скъпи наследници“.