Веселин Калановски за политиката, бащинството и любовта в Бели Вит

Актьорът разговаря с колегата си от „Скъпи наследници“ - Юлиян Петров, в ефира на N-JOY на 12 и 15 ноември от 17:30 часа

Реклама

Актьорът, телевизионен водещ, глас от дублажите, отдаден родител и предан съпруг – Веселин Калановски, познат на зрителите на bTV като Цветан Конов от „Скъпи наследници“, ще бъде гост в рубриката на Юлиян Петров в радио N-JOY. Следващият понеделник и четвъртък от 17:30 часа слушателите на най-голямата музикална радиоверига в България ще чуят разсъжденията на екранния кметски наместник за политиката, отношенията между деца и родители, както и за любовта, която променя в живота и в делничната мегапродукция на bTV.

Актьорите, които влизат в ролята на отдалечени един от друг баща и син, ще дискутират пред слушателите на N-JOY различните проявления на актьорския талант, мотивацията за работа, как се преодоляват трудностите на снимачната площадка и как се празнуват успехите пред камера и публика. Юлиян Петров ще повдигне темата за кандидат-кметската кампания в Бели Вит, арогантността на политиците, подценяването на конкурентите и ходовете за спечелване на електорат. Веселин Калановски ще сподели мнението си за развитието на селския туризъм, потенциала за превръщането на обезлюдяващите се райони в курортни дестинации и позитивите, които това би донесло на местното население.

В понеделник и четвъртък от 17:30 часа по радио N-JOY актьорите ще повдигнат завесата и за развитието на основните конфликти в предстоящите епизоди на „Скъпи наследници“ по bTV. Юлиян и Веселин ще обсъдят правилните стратегии при общуването с деца, необходимата доза намеса на родителите в живота на тийнейджърите и близостта в съвременното семейство. Екранният Цветан ще сподели пред слушателите на радио N-JOY как работи със своите колеги и приятели от сериала на театралната сцена, какво да очакват феновете на Мелпомена в Младежки театър „Николай Бинев“ на 19 ноември и за коя роля мечтае. А разумно ли е да поставяш ултиматуми на силните на деня, как се саботира политически опонент и колко бързо могат да се справят жителите на Бели Вит с опасната болест трихинелоза  – в новите епизоди на „Скъпи наследници“ - всеки делничен ден от 18:00 часа по bTV и до седем дни след ефир на btvplus.bg.

Всеки понеделник и четвъртък от 17:30 часа в ефира на N-JOY Юлиян Петров ще представя на радиослушателите актуалните теми от делничната мегапродукция в коментарен формат. Заедно със свои колеги от „Скъпи наследници“ и специални гости, той ще обсъжда горещите теми от нашето ежедневие, актуалните социални въпроси и вечните дилеми, които преобръщат съдбите на десетките колоритни персонажи на телевизионната поредица.