.

Албена Павлова от „Столичани в повече“ стана щастлива баба на шест патета

Актрисата играе съпруга на Димитър Баненкин в най-новия спектакъл на Сатиричния театър

Албена Павлова от „Столичани в повече“ и „Комиците" стана щастлива баба на шест патета. „Откакто ги има, аз тичам към Борисовата градина, за да ги видя. Те са като малки листни въшчици, подскачат от листенце на листенце, без листенцата да потъват , толкова са малки“, разказва с умиление актрисата. По думите й всяко връщане към природата я кара да се чувства много балансирана. 

„Не сме си и мечтали, че „Столичани в повече“ ще има такъв грандиозен успех. Въобще не знаехме колко дълго ще е това пътуване“, коментира в „Тази събота и неделя“ по bTV актрисата по повод предстоящия старт на снимките на новия 13-и сезон. Допълва, че за нея числото  13 е щастливо.

 

Актрисата Албена Павлова: „Столичани в повече“ вече е институцияПред в. "Стандарт" актрисата разказва за гастролите по света, за разговорите по скайпа с дъщеря й Мина и страстта на сина й Здравко към историята

 

В „Обичай ме“, най-новия спектакъл на Сатиричния театър, Албена Павлова играе съпруга на Димитър Баненкин, една от звездите в „Скъпи наследници“ . Аптекарят Андре и чиновничката Лоранс са сполетени от неочаквани гости. Следва поредица от необикновени събития, смешни ситуации и ирония, и всичко това последвано от дълбока човешка емоция.

 

Албена Павлова: Съвсем скоро започваме снимки на 13 сезон на "Столичани в повече"Какви са били първите стъпки на Албена Павлова в актьорството, защо 90-те години са били много тежки за семейството й и какво е да си партнираш с изключителни легенди на ТВ екран?

 

bTV Plus