Лидия Инджова: С екипа на „Съни бийч“ сме като група приятели

Реклама

Лидия Инджова е родена на 4 август 1986 г. в Новоросийск, Русия. През 1988 г. семейството ѝ се премества в България и се установява в Банкя. Завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов” в класа на проф. Стефан Данаилов през 2008. През студентските си години участва в спектакли на Народен театър „Иван Вазов“ (сред които „Крал Лир“ с Наум Шопов и „Дон Жуан“ на Александър Морфов), а после играе и във Военния театър. През 2013 г. се мести със съпруга си в Брюксел, където ражда сина им Мартин. Днес я познаваме като чаровната Дарина от сериала „Съни бийч“.

За приятелството между нея и екипа на „Съни бийч“, живота между две държави и летуването в България и чужбина, Лидия говори със сайта woman.bg.

Кой се грижи за сина ви, докато Вие снимате сезон №2 на „Съни бийч“?

Цялото семейство помага, всеки се включва с каквото и когато може. Синът ни беше с мен и татко му за малко в България, а сега двамата са в Брюксел. Гледат се един друг. Честно казано, не се притеснявам. Баща му се грижи чудесно за него. И въпреки че с детето се виждаме всеки ден през видео разговори, ми липсва усещането да го държа в ръцете си. Синът ни е на година и два месеца и все още не говори, но, все пак, правя всичко възможно да общувам пълноценно с него от разстояние.

След вас още няколко актриси от „Съни бийч“ станаха майки. Вие ли им бяхте кадем? Има ли съперничество между отбора красавици във филма като Евелин Костова и Надя Иванова?

Няма и грам съперничество между нас, ние с Евелин, Надя, Боряна Братоева много се обичаме и харесваме. Различни сме, но се допълваме чудесно. С Евелин дори си казваме „сестра ми“. Имам прекрасен брат, но винаги съм искала да имам и сестра и ето, че я намерих. Двете много си помагаме, пък и откакто станахме майки, имаме още повече общи теми. Чудесно е, че в „Съни бийч“ се събрахме страхотни колеги: Иво Аръков, Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Даниел Пеев и още много други, с които наистина се чувстваме като група приятели. Благодарна съм, че съм част от този проект, защото е удоволствие да се работи в подобна атмосфера на взаимност, добронамереност и уважение. Чакам с нетърпение и сцените с Аня Пенчева, която става част от „Съни бийч“ във втория му сезон. Тя е прекрасен избор за ролята, в която ще влезе.

Вие кога за първи път попаднахте в Слънчев бряг?

За първи път отидох в Слънчев бряг за снимките и бях доста впечатлена от голямото, застроено, но призрачно преди началото на летния сезон градче. Снимахме на различни места в курорта и, опознавайки мястото, аз постепенно започнах да го чувствам близко. Но не бих отишла на почивка там. Обичам да почивам в отдалечени места близо до морето, на каравана или бунгало на пясъка. Ходим и на почивка в Португалия, където имаме роднини. Там обаче океанът е студен и много бурен, както и вятърът, затова предпочитаме португалските планини, където е зелено и спокойно. Прекрасно е да се разхождаш из портокалови и мандаринови горички, докато мирише на евкалипт.



Цялото интервю прочетете тук.