Какво се случи в епизод 17 на "Татковци"?

Реклама

Еми отива в апартамента на Алекс и установява, че Макс е сам. Пита го къде е баща му и той й казва, че излязъл с гледачката да теглят пари от банкомат. Еми побеснява, завлича Макс навън и намира Алекс и детегледачката в колата, полусъблечени, готови за секс. Еми гони детегледачката, тя се противи, че Еми не може да я уволнява, но тя й отговаря, че всъщност може, защото вече е съдружник на Алекс. След тази случка, Еми решава да вземе нещата в свои ръце и води при Макс, нейната гледачка - леля Люси. Алекс няма избор и я наема.

Ивана продължава да лази по нервите на Тодор. Въпреки че той я изгони от тях, тя продължава да идва и да готви и да се занимава с Кики. Тодор няма избор, освен да обърне палачинката и да намери друг подход към Ивана.

Жени е бясна, че има въшки, обвинява Радо, че въшките са от Биби и Моника и го натирва да ходи при Дана и да разбере откъде са. Радо не успява нищо да разбере, но по-късно един по един, всички от компанията на големите и от компанията на децата в детската градина се оказват с въшки – Алекс, Христо, Калина, Юли и т.н. Оказва се, че Юли е търгувал с въшки в детската – една въшка – 2лв.