Какво се случи в епизод 3 на "Татковци"?

Реклама

Радо отива при Жени в болницата, за да види бебето и там се заражда голям скандал. Тя е бясна на него, че е изпуснал раждането и на Дана, че е организирала партито точно в този ден.

В същото време флиртът между Тодор и детската учителка Яна продължава.

В дома на Слави, Галя и синовете им се заформя заплетена ситуация. Галя решава да занесе на животните от клиниката останалата храна от вечерята, след като Слави тръгва към пицарията. Той обаче вижда това и побеснява. В отговор Галя го обвинява, че той е написал бележката, с която иска да изгони Тодор. В този момент обаче и двамата са изненадани от признанието на едно от децата им, че всъщност то е написало въпросната бележка.

Междувременно на гости на Тодор идва неговата тъща и баба на Кики – Ивана (в ролята влиза актрисата Албена Павлова). Тя е изискана жена, която не одобрява начина, по който Тодор отглежда дъщеря си. Те пък не са очаровани, когато тя решава да пребоядиса стаята на момиченцето в розово.

Адвокатът Алекс е все така бесен, защото не намира майката на Макс, а той не иска да се грижи за детето.

Момченцето нарушава перфектния му свят и той заявява на асистентската си Еми, че ще го остави в Дом за деца. Макс обаче чува заканата и бяга, а Алекс и Еми започват да го издирват.