Какво се случи в епизод 5 на "Татковци"?

Реклама

Разправията между Ивана и Тодор за кабинета продължава. Освен това тя го обвинява и за начинът, по който отглежда Кики и той няма друг избор, освен да й каже, че ще се изнесат. Ивана е съкрушена и в крайна сметка отстъпва. Освен че запазва връзката с внучката си, тъщата на Тодор се сдобива и с ухажор в лицето на Бай Мето.

Тодор, обаче, няма същия късмет. След приятна вечеря с Яна, ветеринарят и дъщеря му разбират, че учителката има връзка с хамалина Здравко.

Междувременно Макс „се изпуска“ пред Алекс, че има баба. Адвокатът е във възторг от новината и нарежда на Еми да започне издирването на баба Ружа.

Вече у дома на Жени й е трудно да се оправя с новородено, което носи името на баща си. Радо вика на помощ сестра си Галя, която е отгледала три деца. Нейното пристигане повдига въпроси, чиито отговори са повече от комични.

На следващата сутрин е рожденият ден на Галя. И докато всички я поздравяват, съпругът й се държи разсеяно. Вечерта за рожденичката приключва вместо с предполагаемо парти-изненада, с разочарование и изнасяне от дома.