Какво се случи в епизод 6 на "Татковци"?

Реклама

Слави се опитва да се реваншира пред Галя затова, че е забравил за рождения й ден, но тя е непоклатима и му затръшва вратата под носа.

Отива в апартамента на Дана, за да й се оплаче от Слави, а тя я убеждава да отидат някъде, за да отпразнуват подобаващо рожденият й ден. Въпреки, че тя се дърпа, в крайна сметка двете се озовават в нощен бар. Там те се натъкват на Алекс, който е уговорил Еми, отново да гледа Макс, за да може той да се върне към „нормалният“ си начин на живот. Тази вечер обаче той няма успех с жените и естествено се присъединява към Галя и Дана и техния празник. Не след дълго купонът се развихря с пълна сила, Галя се качва на бара да танцува, а Алекс решава да я снима с телефона си. Алекс показва на Слави видеото. Той е в шок, побеснява и вечерта прави скандал на Галя. Тя му казва, че не му е слугиня, взима си чантата и отново отива при Дана.

Междувременно Тодор води Кики в детската градина и там пак се виждат с учителката Яна. Тя доста сконфузено се опитва да му обясни, че със Здравко са заедно от деца. Тодор й казва, че няма проблем и тя го кани да остане в детската градина. Предлага му да изнесе урок за животните на децата, който се превръща в истинско забавление. И точно в този момент в детската градина идва Здравко и става свидетел как Яна се забавлява с Тодор и децата. По-късно Здравко казва в прав текст на Тодор да остави Яна намира. Тодор тръгва да му отговаря, но дъщеря му Кики го спира и предотвратява голям скандал.