Какво се случи в епизод 7 на "Татковци"?

Реклама

След като Слави отново остава сам, решава да докаже на себе си и на Галя, че не е толкова трудно да отглеждаш три деца и да се грижиш за домакинството. Започва да чисти и разтребва, и обръща къщата с главата надолу, а децата крещят, че искат закуска. В същото време Дана предлага на Галя да остане при нея, колкото време пожелае и да остави Слави да се помъчи сам. Предлага й стаята на голямата си дъщеря - Биби, която изпраща да спи при сестра си. Но Биби е тийнейджърка - не харесва идеята и напуска апартамента.

Жени и Радо продължават да се учат да бъдат родители. Тя се оплаква непрекъснато колко им е тясно, а Радо я успокоява, че ще намери решение. През това време, при тях пристига племенницата му Биби, която му казва, че ще остане при него. Жени обаче не е щастлива от появата на Биби. Тя едва сдържа гневът си и по-късно, напрежението между тях ескалира. А по това време в апартамента на Слави цари пълен хаос, а трите деца за обърнали къщата.

Алекс качва Макс в колата си, но Еми му казва да му сложи детска седалка. Той й отговаря, че не му трябва, защото няма дете. По пътя обаче ги спира полицайка, която вижда, че детето е без седалка и разбира, че нещо не е наред, става голям панаир и прибира Алекс и детето в ареста. Там той й обяснява ситуацията и, че майката я няма. Точно в този момент се появява Еми, която се представя за майката и ги спасява.