За сериала

Реклама

Телевизията ще излъчи трети и четвърти сезон на италианския криминален сериал.

Изследователите от криминалната лаборатория вярват само във фактите и доказателствата, които събират от местопрестъплението, защото анализът на дребните на пръв поглед улики може да е много по-ефективен от изповедите на заподозрените извършители.

Екипът на инспектор Рикардо Вентури ще разследва случаи на домашно насилие, ще преследва неоткриваеми серийни убийци. Откритията ще предотвратят терористични атаки и убийства.

Действието в епизодите няма да се развива в обичайната среда на престъпния свят, а в заможна северна италианска провинция, където живеят богати хора от най-различни точки на света. На втори план сюжетът ще проследи и личния живот на криминолозите, техните взаимоотношения и начинът, по който случаите влияят на живота им.

 

Лоренцо Флахърти: Влюбен съм!

Звездата от "Веществени доказателства" сподели подробности за ролите си в криминални сериали

Лоренцо, доволен ли си от ролята си в сериала "Веществени доказателства"?
Да. Има сезони, които вървят по-добре от други, които не са толкова успешни, но остава фактът, че в Италия надминахме рейтинга на фестивала в Сан Ремо.

Разкажи ни малко повече за опита си на снимачната площадка.
Няма много голяма разлика между полицейските сериали, в които съм се снимал. И двата са много интересни, динамични, с много разследвания по нови технологии. Снимал съм се и в игрални филми и драматични сериали.

А кои са любимите ти роли?
По-динамичните. Не отричам, че ролята ми в драматичен сериал ми донесе положителен опит и признание, но предпочитам по-реалистичните персонажи.

Дълго време ли се подготвя за ролята на Рикардо Вентури във "Веществени доказателства"?
Да. Известно време с другите актьори от сериала посещавахме истински център за разследвания, за да опознаем отблизо обстановката. Предварителната ни подготовка беше на нивото на американските продукции.

Има ли пети сезон на сериала?
Да. Снимките започнаха на 31 март.

Името ти не е италианско. Какъв е произходът ти?
Баща ми е ирландец. Оттам идва и нетипичното ми фамилно име. Майка ми е италианка. А аз съм роден в Рим.

Женен ли си?
Не съм женен. Бих искал да имам свое семейство, но все още не мисля за брак. Но съм влюбен. С приятелката ми живеем заедно и се чувстваме отлично.