.

За сериала

Телевизията ще излъчи трети и четвърти сезон на италианския криминален сериал.

Изследователите от криминалната лаборатория вярват само във фактите и доказателствата, които събират от местопрестъплението, защото анализът на дребните на пръв поглед улики може да е много по-ефективен от изповедите на заподозрените извършители.

Екипът на инспектор Рикардо Вентури ще разследва случаи на домашно насилие, ще преследва неоткриваеми серийни убийци. Откритията ще предотвратят терористични атаки и убийства.

Действието в епизодите няма да се развива в обичайната среда на престъпния свят, а в заможна северна италианска провинция, където живеят богати хора от най-различни точки на света. На втори план сюжетът ще проследи и личния живот на криминолозите, техните взаимоотношения и начинът, по който случаите влияят на живота им.

 

Лоренцо Флахърти: Влюбен съм!

Звездата от "Веществени доказателства" сподели подробности за ролите си в криминални сериали

Лоренцо, доволен ли си от ролята си в сериала "Веществени доказателства"?
Да. Има сезони, които вървят по-добре от други, които не са толкова успешни, но остава фактът, че в Италия надминахме рейтинга на фестивала в Сан Ремо.

Разкажи ни малко повече за опита си на снимачната площадка.
Няма много голяма разлика между полицейските сериали, в които съм се снимал. И двата са много интересни, динамични, с много разследвания по нови технологии. Снимал съм се и в игрални филми и драматични сериали.

А кои са любимите ти роли?
По-динамичните. Не отричам, че ролята ми в драматичен сериал ми донесе положителен опит и признание, но предпочитам по-реалистичните персонажи.

Дълго време ли се подготвя за ролята на Рикардо Вентури във "Веществени доказателства"?
Да. Известно време с другите актьори от сериала посещавахме истински център за разследвания, за да опознаем отблизо обстановката. Предварителната ни подготовка беше на нивото на американските продукции.

Има ли пети сезон на сериала?
Да. Снимките започнаха на 31 март.

Името ти не е италианско. Какъв е произходът ти?
Баща ми е ирландец. Оттам идва и нетипичното ми фамилно име. Майка ми е италианка. А аз съм роден в Рим.

Женен ли си?
Не съм женен. Бих искал да имам свое семейство, но все още не мисля за брак. Но съм влюбен. С приятелката ми живеем заедно и се чувстваме отлично.

bTV Plus
Коментирай
публикувай
 • vessto_74

  Пишете колкото искате минуси на постовете ми, това само показва вашето безсилие да приемате фактите.

 • vessto_74

  НИКОГА НЕ ПИША С ALL CAPS, НО ЗА БТВ ЩЕ НАПРАВЯ ИЗКЛЮЧЕНИЕ. МОЗЪЦИТЕ ВИ СЪВСЕМ СА ИЗТЕКЛИ... ИТАЛИАНСКИЯТ "ВЕЩЕСТВЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА: РИМ" (ИЗЛЪЧВАНИЯТ ОТ ВАС СЕРИАЛ) И ИТАЛИАНСКИЯТ "ВЕЩЕСТВЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА" (ГОРЕ НА БАНЕРА, С ЛОРЕНЦО ФЛАХЪРТИ В ГЛАВНАТА РОЛЯ) НЕ СА ЕДИН И СЪЩ СЕРИАЛ. ПЪРВИЯТ ИМА 3 СЕЗОНА И Е ПРИКЛЮЧИЛ. ВИЕ ИЗЛЪЧИХТЕ ДВА ОТ ТЯХ. ВТОРИЯТ ИМА ПЕТ СЕЗОНА И СЪЩО Е ПРИКЛЮЧИЛ. "ВЕЩЕСТВЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА" Е СНИМАН ОТ 2005 ДО 2009, А "ВЕЩЕСТВЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА: РИМ" ОТ 2010 ДО 2012. ТАКА, ЧЕ БАНЕРЪТ ВИ НЕ ОТГОВАРЯ НА ТОВА, КОЕТО ИЗЛЪЧВАТЕ. ТО БИВА НЕПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, БИВА, АМА СЕГА УДАРИХТЕ ПОД ДЪНОТО. "ВЕЩЕСТВЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА" В ИТАЛИАНСКАТА УИКИПЕДИЯ https://it.wikipedia.org/wiki/R.I.S._-_Delitti_imperfetti "ВЕЩЕСТВЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА: РИМ" В ИТАЛИАНСКАТА УИКИПЕДИЯ https://it.wikipedia.org/wiki/R.I.S._Roma_-_Delitti_imperfetti

 • vessto_74

  PS. Забравих и Дамата с воала, друг наивен сериал, изтупан от нафталина на друга телевизия.

 • vessto_74

  Антон, забрави и най-важното - това не е премиера за България, а вече излъчван по друга телевизия сериал. Така беше и със Страсти в Тоскана. В прайм-тайма на бтв се излъчват сериали, минали отдавна по други телевизии. Само в претенциите сте номер 1, бтв. Междувременно сега, докато чакаме 3 и 4 сезон, ефирът ви предлага отново само азиатско кино между 20 и 22:30. Надявам се помните от уроците в първи клас, че все пак сме в Европа, а не в Азия. Ама пък от друга страна нали изглаждането на мозъците на населението е в дневния ред, защо да давате и интелигентни неща, някакви си там британски например.

 • Anton2016

  Доста време досега се въздържах да коментирам този пореден италиански сериал, защото смятах, че не си заслужава да си губя времето. Но с последната серия, когато полицаите отново изпуснаха престъпниците и им избягаха под носа, чашата съвсем преля. Поредната италианска боза от медийната телевизионна империя на смешника Берлускони. За трети или четвърти път Бтв ни поднася някакви италиански сериали - пълни боклуци, които ни карат да се чудим къде е отишло италианското кино. Или какъв е критерият за кино на отговарящите за програмата на Бтв. Италианските полицаи ги представят като някакви пълни некадърници - олигофрени. Първо с онази история с Лили, която все я изпускаха под носа си, сега с бандата на маските, които пак им се изплъзнаха. Пълни некадърници, сякаш не професионалисти а някакви аматьори. Някакви нагласени елементи в сценария, имитация на подобни американски, досадно вкарване за разнообразие на ситуациите с момиченцето, изкуствено. Една такава ситуация като тази с Лили в реалния живот е невъзможна, тя ще бъде обявена за национално издирване, ще се вдигне цялата полиция. А тук няколко полицаи с поведение на аматьори, независимо от научните елементи с ДНК и прочее, са единствени които се занимават. И освен това нямат никаква агентура тези полицейски служби. АБсолютно абсу,рдни ситуации и некадърност, когато трябва да заловят някого. С други думи, поредният италиански боклук, който е с един смешен изкуствен сценарий, колкото да скалъпят филма. Но липсва всякаква вътрешна логика. Може да се говори по много ситуации, като се тръгне по сериите от самото начало. Италианците нещо съвсем пропаднаха последните десетилетия. То беше ясно още когато започнаха да избират Берлускони за министър-председател. Какво стана с този народ? И как е възможно телевизия като Медиасет да произвежда такива елементарни боклуци.