.

Епизод 151

Нихал споделя на Бихтер за трепетите, преживени в компанията на приятели и с любимия си, на новата им яхта. Бихтер продължава да напомня на Бехлюл за присъствието си, непрестанни са и заплахите и обвиненията към него. Арсен изпитва известни притеснения и решава да ги сподели с Дениз. Бехлюл провежда искрен разговор с Бешир и близкия на семейството служител е готов да не разкрива това, което знае. Фирдефс обвинява дъщеря си Бихтер за неразбирателствата, които възникват с Четин.
bTV Plus
Коментирай
публикувай
 • anitkovski_96

  След 6 епизода край ;(;(;(

 • След 6 епизода край ;(;(;(

 • gabobg

  Кога е последния епизод на филма

 • Кога е последния епизод на филма

 • Milanova_48

  Обаче тая Мадмазел как си показа ноктите за да вземе диска Хахха беше ми много смешна не съм я виждала такава - нахална до безобразие , драпа по колата хах "дай ми го " та "дай ми го" -Абе бегаи бе жена !! Много щастлив Тоя Бехлюл има златни нерви ..

 • Обаче тая Мадмазел как си показа ноктите за да вземе диска Хахха беше ми много смешна не съм я виждала такава - нахална до безобразие , драпа по колата хах "дай ми го " та "дай ми го" -Абе бегаи бе жена !! Много щастлив Тоя Бехлюл има златни нерви ..

 • mp42

  Еньовден е! На този ден своя имен ден празнуват всички с имена Еньо, Енчо, Йоана, Йоан, Яни, Яна, Янина, Янка, Янита, Янко, Янчо. Честит имен ден на всички,които днес празнуват! Милена

 • Еньовден е! На този ден своя имен ден празнуват всички с имена Еньо, Енчо, Йоана, Йоан, Яни, Яна, Янина, Янка, Янита, Янко, Янчо. Честит имен ден на всички,които днес празнуват! Милена

 • mp42

  Личи си,че Ценител е интелигентен човек..Търси,намира,тълкува..Нищо,че се държи като следовател,но пък то не може всичко в един човек да е прекрасно..

 • cruel_baby93

  Като говорим за фирдефс,когато на днешния епизод я видях да плаче в първия момент си помислих че е,защото пейкер и каза,че е изтрила нея и бихтер от живота си,ама не тя милата я било страх да не изгуби касичката си.

 • cruel_baby93

  Да коментарите на cenitel бяха много интересни,особено онези за това как според исляма тълкува цялата дилема в забраненият плод.

 • mp42

  Излезе коментара за утрешната серия..Май ще е интересна..Щом Четин започва да се чуди за изборът си относно Фирдевс,работата става сериозна

 • mp42

  elsol_7, Ами така е,права сте..Направо съм върло обидена от пренебрежението му..!

 • mp42

  ehi, Като Ви чета се сетих за Ценител..Този човек къде се загуби?

 • mp42

  Благодаря! Радвам се,че не можете да ме разберете в много личното ми споделяне.

 • cruel_baby93

  mp42 оценявам това,което споделихте малко биха го направили и съжалявам за загубата ви,немога да кажа,че ви разбирам понеже не съм преживявала смърт на близък човек.Ясно стана от всичко казано,че имаме различни гледни точки най-вече за любовта.

 • mp42

  Затова аз много съчувствам на Бехлюл на гроба на Бихтер.Защото знам от личен опит какво е да си говориш на гроба на любимия човек и да знаеш,че никога повече няма да го видиш и докоснеш..Знам какво е преживял и Аднан и децата и как трагедията ги е променила..Също от личен опит

 • cruel_baby93

  Сори че два пъти съм го постнала,ама нещо се бъгна тва бтв.

 • ehi

  Иначе за филма: доколкото разбрах сценаристите са били изправени пред някакво условие да запазят оригиналния край на произведението. Това е довело до известна промяна в характерите на героите, за да може да се стигне до този край в наши дни. А именно - отрицателното в Бихтер е силно преувеличено, за да може хората да бъдат отблъснати от нея и тя да остане сама. Чисто литературно - персонажът чрез смъртта изкупва греха си и се изчиства. Бихтер е грешна, но тъй като има по-малката вина, тя има право да умре, т.е. да се пречисти и да получи опрощение чрез смъртта си. Тя първо полудява (в наши дни - депресия), а после се самоубива. Авторът ясно показва, че тя е с по-чиста душа, защото тя не може да живее с мисълта за греха, който е допуснала. Обикновено пресонажи като Бехлюл биват наказвани с "прогонване", "прокуждане", много често и с полудяване без обаче да се самоубият. Когато грехът е много голям, пресонажът не умира, за да може да продължи да страда, докато изкупи греха. Бихтер изстрада много преживе и получи "правото" да умре. (Това не е мое тълкувание, а на повечето автори през Ренесанса и Класицизма. Или поне на тези, които ги анализират.)

 • cruel_baby93

  mp42 бихтер не се опитва да промени съдбата на никого,не мисля че има човек който е способен да променя съдби.Тя просто иска да е с любимия си и се бори за това с всички сили.За нея нищо освен бехлюл няма значение.Страхлива не,разбита е според мен и не иска повече да участва и да е свидетел на целия този цирк.А за това че според вас нямало очарованието мисля че всеки си има вкус.А бихтер от всички в къщата най-добре знае и разбира значението на думата любов.Тя е готова на всичко за любовта си,готова е да зареже всичко и пари и роднини.За нея бехлюл и стига,а не мисля че голямото зло може да живее само и единствено с любовта си без никакви други облаги.