.

Епизод 153

Айнур и Хилми се развеждат, а той се чувства изоставен от сина и съпругата си и прави безуспешни опити да привлече Нихат на своя страна. Нихал е ядосана след срещата си с Пейкер. Кемал защитава Катя в опитите на Хилми да се възползва от нея. Бюлент разказва на сестра си за разговора, който е чул между Дениз и Бехлюл. Това предизвиква нови емоции у Нихал, но до какво ще доведат те? Фирдефс остава неприятно изненадана, когато разбира за предбрачния договор, който е подготвил Четин.  Някой се опитва да направи капан за Бихтер и Бехлюл, ще попаднат ли те в него?bTV Plus
Коментирай
публикувай
 • alvarado

  Добро утро! Марче, извинявай, но не съм видял, че си била във форума. Иначе щяхме да коментираме.

 • Добро утро! Марче, извинявай, но не съм видял, че си била във форума. Иначе щяхме да коментираме.

 • марчето_55

  Вече публикуваха и резюмето на утрешната серия. И тя ще бъде интересна.

 • марчето_55

  Да аз. Кажи нещо ако искаш и да пообсъждаме още някой от филма.

 • alvarado

  Някой остана ли?

 • alvarado

  Да Geri изхараха я истински демон!!! Е, всеки с мнението си, но трябва да се гледат постъпкити й, а не какво си била помислила и как го планирала и то против семейството си. Тя е най-прозорливата и търпелива героиня.

 • dani_nikolev

  Ето сега казаха,че на 1 юли е развръзката тоез финала ...

 • Вече публикуваха и резюмето на утрешната серия. И тя ще бъде интересна.

 • Да аз. Кажи нещо ако искаш и да пообсъждаме още някой от филма.

 • geri1919

  alvarado, тук някои от форумците я изкараха най-страшния злодей и без да е казала нищо. Всичко едва ли не било нейн сценарий. Представяш ли си какво щеше да стане ако беше казала нещо - направо ще я анатемосат.

 • Някой остана ли?

 • alvarado

  Питахте защо Дениз не каза истината на Нихал и Аднан. Добре, а като я каже няма ли пак да излезе лоша- ще я обвинят, че си измисля или че въвежда смут в семейството, че е мълчала и др. Искам да кажа, че с или без истината все ще е виновна.

 • polinaa_12

  Да пътят към ада е постлан с добри намерения. Да създадеш "неволно" ад за хората които те обичат и уважават е същото престъпление и предателство.

 • geri1919

  Не мога да повярвам, че наистина мислите това за Дениз. И то от всичко посочено от вас единственото което не е хипотеза (или лично виждане) е някаква усмивка, която само вие оценявате че била самодоволна. Аз пък видях съвсем други неща в тази усмивка-всички се усмихнаха не от удоволствие, а за да си повдигнат духа. А защо Аднан се усмихва? Той радва ли се че е умряла Бихтер или какво? Скалъпихте си цяла нова история. Лейди, не съм казала да се оженят веднага, но те поемат по съвсем различни пътища. Пак питам. Какъв и е тогава проблема на Нихал. Нали връзката на Бехлюл с Бихтер е приключила. Пък и Бихтер я няма вече. Като не е проблем стара връзка , защо е този срив у Нихал? Защо се разрева на стълбите? Защо не потърси пак Бехлюл? Защо и Бехлюл не търси пак Нихал-нали можел да прекара живота си с нея. Конкретната теза е нереална. КАк го виждате да са пак заедно. С птичият си мозък Нихал не може да измисли как това да стане, а с Авторитарния си нрав Аднан нито би му простил, нито би го допуснал до себе си. Нали е много благороден, ама го оставя в немилост. Как мислите че ще даде отново недораслата си дъщеря на същия човек.

 • BBB_44

  Дениз наистина обича Аднан и децата му, грижи се за тях и постъпва според своите разбирания. Тя все пак нанася и вреди, но не нарочно. Тя просто чакаше своето време, вярваше че Аднан ще я оцени и одобри, макар и късно. Понякога за такива хора казват, "Пътят към ада е покрит с добри намерения". Някой спомена,че щяла да си остане сатва мома, девствена и т.н. Споменте си, че в един от епизодите тя срещан свой познат - това беше неин приятел и годеник, с най-сериозни намерения, имала е силни чувства към него. Прибирайки се от чужбина или другаде, тя подранява и го заварва с друга в дома му. Оттук и нейното крайно негативно отношение към връзката на Б и Б. Тя нито за миг не се опита да ги разбере или да допусне, че те могат да са влюбени един в друг. За нея от първия миг до края те бяха само грешници и престъпници, поне аз така смятам.

 • Да Geri изхараха я истински демон!!! Е, всеки с мнението си, но трябва да се гледат постъпкити й, а не какво си била помислила и как го планирала и то против семейството си. Тя е най-прозорливата и търпелива героиня.

 • Ето сега казаха,че на 1 юли е развръзката тоез финала ...

 • polinaa_12

  За мен основен фактор за финала на филма и така наречената "пасивна Дениз" Тя не иска Нихал да е щастлива, а да е луда това е. така ще я манипулира колкото си иска и както някой бе писал дениз се превърна във Фирдефс за да постигне целите си. Как се е грижила за Нехал и Бюлент и Бехлюл - сиракът ,междувпрочем? Сюлейман и семейството му са хората истински грижили се за тях. Дениз какво - уроци по пияно и сметките в къщи. и живот в къщата на най богатия човек в Истанбул, в когото е влюбена. Това е нейната "грижа". поне това показа филмът до сега. Защо не каза на Нихал за съмненията си, защо не каза на Нихал за любовта на Бешир, ако толкова много го уважава, Защо?Ако истински обича децата като свои, (но човек който няма свои деца не може да обича истински с майчина любов чужди) не напрови така, че Нихал да замине примерно да учи в чужбина или нещо такова- можеше. На нея и трябваше тази любов на Нихал към Бехлюл за да стигне до Аднан. . така е. И на фона на тази трагедия накрая ще видим нейната усмивка, след смъртта на двама млади, обичащи от цалата си душа и на фона на проваленото щастие на нейната "любимка"Нихал.

 • alvarado

  Сами ще си представим съдбите на героите. Не мисля, че ще претърпят някакво развитие в бъдещето.

 • Лейди

  Гери, е нямаше как да се вдига сватба при два ковчега. Финалът е отворен според мен. За да може зрителят да се почесва и да си губи времето по форумите да обсъжда, ами ок това... ами ако онова. Сега сериозно, никъде в последния епизод не затварят финала. Освен двата ковчега, има друго показано по недвусмислен начин. Това е, че Аднан, Нихал, Бюлент и Дениз остават заедно, както винаги е било. Но нищо повече. не се комнтира бедещето на героите по никакъв начин.