.

Епизод 157 (финален)

Денят на сватбата е настъпил и Нихал трепне в трескава подготовка за големия ден. Докато тя се радва във вълнуващо очакване, научава и някои не чак толкова приятни новини, които помрачават светлия й празничен ден. През това време Бихтер се чувства още по-самотна. Изглежда, че за нея вече нищо няма смисъл. Обладана от любов и омраза, тя става още по-решителна в заплахите, дори към майка си. Вече не я чувства като близка, обвинява я и иска и тя да пропадне заедно с нея. Госпоже Фирдефс е притеснена за това, което може да последва. Става неуверена по отношение на безпроблемното си бъдеще с Четин Йозер и търси съдействие от страна на Бехлюл, за да се опита той да предотврати това, което е на път да провали и неговия живот. Мадмоазел е разяждана от истината, която знае и която чувства, че вече не може да крие. Тя провежда разговор с Аднан, но ще й стигне ли смелостта този път, за да каже всичко, което знае? Каква е развръзката на семейната история, забъркала съдбите на различни хора, които търсейки път към щастието, посягат към забранения плод?
bTV Plus
Коментирай
публикувай
 • tara_tara

  Боги и аз го казах същото преди месец още. Беше ясно, че нещата отиват към финал. Всяко нещо си има начало и край, така че и нашият форумен край дойде. Остава варианта при наличие на желание да се търсим и общуваме по други начини. Пожелавам на всички успешно и отморяващо лято! Бъдете живи и здрави !!!

 • BBB_44

  Момичета, струва ми се, че краят на нашия форум дойде! Да си пожелаем да се чуваме редовно през Фейсбук или по е-майлите,нали!?

 • BBB_44

  Хубава седмица на всички!

 • BBB_44

  Привет, момичета! Днес е петък и се надявам настроението ви да е хубаво и подобаващо на слънчевия ден. За морето и аз ще ходя на една сватба на 7-8 юни. Не съм била на море от много години 5-6 вече даже не помня.

 • BBB_44

  Колори, благодаря за вниманиеот. Аз все още се лекувам, пия лекраства, давам разни проби и изследвания. В събота искат да ми правят някакво гадно изследване, което е даже с лека упойка. Моята приятлека от ученическите години и родния ми град направи преди седмица опит за самоубийство, сега е в психиатрията. Ходих вече 3 пъти да я видя, да я окуражавам. Преди две години претърпя операция от рак на гърдата, сега се води излекувана. Тя си внушава, че понеже майка й се самоуби на нейните години, та и тя ще има такава болест и съдба. Толкова е тежко, че покрай това не обръщам много внимание на моите оплаквания. Сега съжалява за постъпката си, твърди, че повече никога няма да опита пак, но не знам. Дано не съм ви натоварила с този разказ, но животът ни поднася понякога горчиви изненади дори и от най-близките приятели.

 • BBB_44

  Силве, опитай да влезеш директно през този линк http://www.btv.bg/article/seriali/zabraneniat-plod/epizodi/epizod-157-finalen.html

 • tara_tara

  ...божкее, какво направих, нещо натиснах погрешка и не можах да довърша....та в супера се чудел каква храна да си купи, нищо не си харесал, много различна от нашата, нямало хляб, само паста :):):)

 • tara_tara

  Ох, Италия много ми е на сърце и искам да я обиколя цялата. Харесвам я, поне малкото от нея, което съм видяла. Малкият ми син като се върна от там, каза,

 • tara_tara

  Хе-хе, вече почти всички са тук :) Браво!!! Силве идвай и ти, чакаме те! :) Елсол, хареса ли ти южна Италия. Казват, че била по-бедна от северната част, но също толкова красива. И най-важното, че имаш вече морски тен. Колори, чудесна разходка сте планирали до Керамоти. То е много китно курортно градче с мноого дълга плажна ивица. Остров Тасос се вижда отсреща, с ферито е около половин час. В края на юни ние пак отиваме в миналогодишното семейно хотелче в Ахтопол, където бяхме и където страшно ни хареса заради спокойствието преди сезона и невероятните дворове с цветя. А гледката от терасата ни още я сънувам и чакам с нетърпение пак да я видя. Казах на собственичката, че си искаме същата стая №13 и никоя друга. Как се хапва пържена рибка с биричка вечер на балконче, не е истина. Цяла зима живях с този спомен ):):)

 • ilievaru

  Привет!:) Колори, благодаря за поканата, много мило.:):):) Тара, абсолютно вярно - лято и море са едно и също нещо:) Силве, аз успях да си възтановя влизанията като влизам още при отварянето на сайта, преди да стигна до сериала. Изглежда така системата работи. Хайде, започвай да разказваш, че животът ти е много интересен напоследък, а Тара и ВВВ не знаят.

 • tara_tara

  Боги, мисля, че Колори просто няма време в момента да пише. Аз се притеснявам защо Силвето така рязко ни напусна. Дано и при нея всичко да е наред.

 • tara_tara

  Да, Боги, тази роля наистина много му прилича. Четох в едно интервю, че в реалния живот бил много спокоен, уравновесен и домошар. Явно умее супер професионално да влезе в кожата на всеки персонаж, който играе. Затова казвам, че ми е един от любимите турски актьори, може би най-любимият.

 • BBB_44

  Момичета, почвам да се притеснявам за Колори. Не е типично за нея да не се обажда. Дано всичко да е наред!

 • BBB_44

  Tара, аз четох наскоро едно интервю с Къванч, в което той определя като своя любима роля досега в кариерата си тази на Кузей!

 • tara_tara

  Между другото попаднах на сериала с Къванч, за който чух преди време, казва се "Курт Сеит и Шура". В началото съм още, но като че ли в тази роля Къванч не е толкова убедителен, в смисъл добре играе, но не е нещо особено. Може ролята не дава много възможности, не знам. Аз съм по-впечатлена от актрисата, която играе Шура. Мисля, че това е Айлин от "Времето лети". Тук прави страхотна роля и изглежда неземно красива, като един рус ангел.

 • tara_tara

  Ааа, Боги, ти много не ме слушай мен. Кузей ми е любимец не само като актьор, но и като типаж в този сериал. Аз харесвам този бунтарски дух у хората, въпреки че доста често е свързан с неприятности и проблеми. Самата аз съм понякога съм доста бунтарски настроена и изпадам в крайни настроения. Мога дори да скоча срещу някого, е не да го бия, но ставам много агресивна, когато попадна на някаква крещяща несправедливост. Мъжът ми само ме дърпа да си мълча, защото си ме знае каква съм. Някой път може и да си изям боя някъде :)))Та затова ти казвам, Боги, че аз съм пристрастна към Кузей, сякаш вътре в мен има нещо кузейско и затова си ги обичам, и него, и Джемре. Тя милата, го знае що за стока е, но му има пълно доверие и единствена го разбира на 100% . Те просто са родени един за друг. :):):)

 • tara_tara

  Ру, аз смятам, че и три морета ще са ти малко на теб, както и на мен, и на Колори, и на Елсол...За сега при мен се очертават точно три, но да сме живи и здрави, лятото е пред нас. Освен това съм дълбоко убедена, че лятото е затова, за да се ходи на море, нали така ?!? :):):)

 • ilievaru

  Тара, направо чудесно. Накрая ще взема да се присъединя към вас, защото мъж ми каза че няма да ходи на второ море тази година. Не можело и ремонти, и две морета. Става дума за него, де. Аз можело и да отида на три, ако искам. Нали не съм на заплата и не искам от никого разрешение да отида някъде. Колори, къде ще плуваш тази година?

 • BBB_44

  Руми, благодаря ти за чудесните пожелания. Тара, търпеливо ще изгледам сериала и понеже вярвам на преценката ти, сигурно ще се окажеш права. Само че като слушам от Кузей във всяка серия по няколко пъти мощно "Ще те убия! Ферхат, кълна се, че ще те убия!", също подобни заплахи към Симай, е, няма как де не си помисля, че вече наистина иска да убие Ферхат. А и тръгна открито с насочен пистолет към колата , в която се предполагаше, че е ферхат ( в Азербайджан). Още повече, че Ферхат вече влезе и пак излезе по живо, по здраво от затвора.

 • tara_tara

  Боги, Кузей не иска и няма да убие Ферхат. Той не е убиец и никога няма да се превърне в такъв, защото за нищо на света не иска да влезе в затвора отново. А именно това цели Ферхат като го провокира непрекъснато. Кузей иска да си отмъсти не като го убие, а като го вкара зад решетките заради всички злини, които е причинил на него, на съпругата си и убийството на Али. За такова отмъщение говорим. Кузей дори подаде жалба в полицията, но Ферхат изчезна. После тръгна сам след него, защото перфектно знае, че е най-добрата примамка и заради него Ферхат ще се покаже. Благодарение усилията на Кузей, възелът се разплита и полицията стига до Ферхат. Но там се намесва Гюней и нещата се объркват. Кузей става груб, но само когато го предизвикат. Да, импулсивен е, сприхав, буйна глава, но затова пък сърцето и мислите му са чисти. Малко хора могат да бъдат толкова верни и отговорни към приятелите си. В днешно време трудно може някой да се похвали с подобни приятели.