Лили Иванова с ексклузивно интервю за „120 минути”- тази събота от 17:00 часа по bTV

В последното издание на предаването за този месец зрителите ще се срещнат и с легендарния агент на КБГ- Михаил Любимов, човекът, ръководил операциите на КГБ за НАТО и Западна Европа

Реклама

Специален гост в „120 минути” тази събота, 28 юни, от 17.00 часа ще бъде най-известната българка, която за нас е просто Лили. В студиото на Светослав Иванов тя ще даде едно различно и неподправено интервю. Едно интервю като никое друго, в което освен всичко друго Лили Иванова ще отговори на видео въпросите на 12 известни българи. Пред Светослав Иванов ще разкрие какво носи в себе си една жена, покорила десетки държави с таланта си. Тази събота Лили Иванова ще покори и зрителите на bTV с искреност, неподправеност и самоирония.

 

 

Последното издание на „120 минути” за този месец е подготвило за своите зрители и още един ексклузивен гост. Това е легендарният агент на КБГ- Михаил Любимов, човекът, ръководил операциите на КГБ за НАТО и Западна Европа. „50 души от КГБ работеха в бюрото в България, те контролираха повечето хора у вас, които бяха на власт”, споделя „Усмихнатият Майк” в своето интервю със Светослав Иванов.