Лиляна Боянова с нова рубрика в „120 минути“ тази неделя по bTV

Водещата на bTV Новините разказва истории на лекари спасители и техните пациенти

Реклама

История за надежда и спасение – това ще видят зрителите на „120 минути“ тази неделя. Разказва я водещата на bTV Новините и „Вярваме в доброто“ Лиляна Боянова. Разказът поставя началото на нова поредица  в най-гледаното обзорно актуално предаване в българския ефир.

Спасените” ще предлага на зрителите емоционални срещи на хора, преминали през тежки травми с техните лекари – спасители. Поредицата е част от политиката на предаването да предлага на зрителите поглед към събитията в дълбочина, отвъд клишетата и злободневните теми.   

Първата история, която Лиляна Боянова ще разкаже тази неделя, е с адрес Бургас – за двама лекари, спасили живота малкия Руслан. След като назначава изследвания на момченцето, младият хирург Георги Гендов разбира, че е нужна спешна операция и прекъсва отпуска на своя колега Георги Мигаров. Зрителите на bTV ще се срещнат с двамата лекари, както и със семейството на Руслан – завинаги признателно на героите, благодарение на  които той днес е жив и здрав.

Още в предаването зрителите ще видят: Смъртоносна игра на тронове в Рияд – какво се крие зад изчезването на журналиста Джамал Хашоги, какво и колко е знаел за принцовете, милиардите и влиянието на различните крила в кралската фамилия. В „Главната роля“ тази неделя е голямата певица Йорданка Христова.