Вече са ясни тримата финалисти в "Африка: Звездите сигурно са полудели"

ВИЖТЕ КАК ДА ПОДКРЕПИТЕ СВОЯ ЛЮБИМЕЦ/ЛЮБИМКА, ЗА ДА СПЕЧЕЛИ ШОУТО. Големият финал ще бъде на 9 декември от 20 ч.

Реклама

Те преминаха всички изпитания, те спечелиха всички състезания, те са тримата, които успяха да стигнат до финала на най-необикновеното състезание „Африка: Звездите сигурно са полудели”. В началото бяха 13, но най-издържливи се оказаха трима.


ДИЛЯНА ПОПОВА - стилист, модел, актриса

Диляна Попова е родена в Гулянци на 24 септември 1981 г., зодия Везни. До осми клас е живяла в родното си място, след което е учила в Плевен в техникум по облекло. Завършила е моден дизайн в НБУ и има амбиция да продължи да се занимава с това. От време на време работи и като стилист. Кариерата й на модел стартира благодарение на по-голямата й сестра. Работила е като модел в над десет държави в Европа и Азия. Снимала се е в музикални клипове на Ъпсурт, Орлин Павлов, Лора Караджова и Дичо. Има собствен бизнес с ателие за стрийт мода. Участвала е в скечове на „Комиците“, както и в комедийното шоу „Велика България“. Филмовият й дебют е в “Love.net”, участва в „Още една мечта”, а сърцата на зрителите пред малкия екран печели с хитовите сериали „Стъклен дом” и „Революция Z”.

Ако Диляна е вашият фаворит, ето как можете да гласувате за нея:


ГЕОРГИ МИЛКОВ - журналист

Георги Милков е български журналист, в момента редакционен директор на списание „GEO” България и специален кореспондент по чуждестранните въпроси към в. „24 часа”. Милков е роден във Видин на 8 март 1973 г., където учи в Математическа гимназия, след завършването си той прекарва година и половина в Школата за запасни офицери „Христо Ботев” в гр. Плевен.

Висшето си образование Жоро получава в Софийския университет, където учи журналистика и се дипломира през 1997 г. Работата му за в. „24 часа” започва още през 1994 г. като репортер, а през 1997 г. той вече е дипломатически кореспондент на вестника и прекарва следващите 15 години, отразявайки отблизо работата на външните министри на България, докато пътува по целия свят. От 2000 г. Жоро е изпратен в Триполи като кореспондент по СПИН делото срещу българските медицински сестри до самия му край през 2007 г., като част от работата му по случая включва неофициални разговори със семейство Кадафи и други високопоставени членове на режима в Либия. Милков става вонене кореспондент в Афганистан и Ирак през 2001 и 2003 г., а в последствие работи по различни аспекти от конфликта в Близкия Изток. През 2007-2008 г. той се посвещава на проблема в Корейския полуостров, а през 2009-2010 изследва конфликта в Западна Сахара. През последните две години Милков е автор на списание „GEO” с репортажи от Колумбия, Судан, Лаос и Шри Ланка, а от края на май тази година оглавява и българската редакция на списанието.

Ако Георги Милков е вашият фаворит, ето как можете да гласувате за него:

 

ГЕОРГИ ТОШЕВ - журналист, документалист и писател

Георги Тошев е български журналист, документалист, тв продуцент и писател. Тошев завършва магистратура по Българска Филология в СУ „Климент Охридски” и бакалавърска степен от Театралния департамент на Нов български университет. През 1994 г. той специализира Креативно писане в Колумбийския университет в Ню Йорк, а през 1988 г. - специализира Артпублицистика в BBC. Най-популярен сред телевизионните зрители Тошев е с предаването си „Другата България” по bTV, на което е автор и водещ от 2000 до 2008 г., в ефира на което обиколи множество държави по целия свят в търсене на българи, живеещи в чужбина. През 2008 г. той става главен редактор на музикално риалити предаване „Мюзик айдъл”, а зад гърба си има множество други телевизионни продукции.  Съвместно с BBC той работи по филма „Четири къщи”, който разказва историята на четири семейства от Ню Орлийнс, останали без домове след урагана Катрина, а Тошев е сценарист на проекта. Като сценарист той се изявява още и в документалните филми „Всички обичат АББА”, „Накъде…”, „Тайният син на Салвадор Дали”, „Мулен Руж: Кабарето на Живота” и др. През 2012 пък печели Голямата Награда на фестивала за документално кино „Документ. Арт”, Румъния за филма си „Костурица. Балкански Хулиган”. В момента Тошев е отново в ефира на bTV като автор и водещ на проекта „НепознатиТЕ”. Той е единственият българския журналист, автор на документален филм и книга за живота на голямата българска актриса Невена Коканова, както и журналистът, на когото се довери Наум Шопов, за да разкаже историята му във филма "Личен разговор", част от поредицата "НепознатиТЕ".

Ако Георги Тошев е вашият фаворит, ето как можете да гласувате за него:

 


Нека най-добрият да победи! Успех и на тримата!