Епизод осми: Някои приказки свършват много бързо...

В събота, 19 април шоуто ще разкаже още за Лора, Рая и Деси. Три момичета, три различни приказки.

Реклама

Лора Георгиева – победителката в конкурса за красота в Казанлък "Царица Роза 2007", тази седмица е героиня в реалити предаването "Балът”. Тя решава да остави своята корона вкъщи, за да бъде в абитуриентската си нощ като всички останали. Бижутата за бала й са изпратени от нейната сестра, която е в Америка. Относно външния си вид и тоалета си Лора отново се допитва до нея.

В осмия епизод на реалити шоуто се срещаме и с Рая. Тя кандидатства с италиански език в Софийския университет. Впоследствие обаче заминава за Италия, тъй като винаги е мечтала да завърши образованието си в чужбина. Свидетели сме на емоционалното изпращане на Рая на летището, където присъстват и нейното семейство и близки – майка, баща, баби, брат.

Деси, също като Рая, има планове да кандидатства - иска да учи в НАТФИЗ, но не знае кога ще реализира намерението си. За момента тя продава сладолед пред голям супермаркет. Потисната е, няма мечти, няма планове за бъдещето си и с умиление си спомня за своя бал - една приказка, която свършва много бързо...