Марина и Христо спечелиха "Бягство към победата"

Братовчедите ще идат за 15 дни в Австралия

Реклама

Братовчедите Марина и Христо са победителите в първи сезон на "Бягство към победата". Те финишираха първи на големия финал в Солун, като оставиха зад себе си двойките – Иван и Ирина и Дияна и Златка.

В предаването на живо в петък Марина и Христо посочиха мястото, което искат да посетят като награда за тяхната победа – Австралия. Да обиколят екзотичния континент и да видят най-интересните места, като Големия бариерен риф, си пожелаха победителите.

"Не само ще ви изпратя за 15 дена в Австралия, но и ще ви финансирам, така че да преживеете едно изключително пътешествие и да се чувствате като в приказките", обеща Слави Трифонов на двойката от Велико Търново. В замяна той пожела да му донесат кукла коала.

Христо на свой ред подари на водещия емблематична вещ, често споменавана от него в играта, с двояко значение – "бучак", което всъщност е нож. Подаръкът за Слави бе със специален надпис: "Бучакът на Слави Трифонов".

От 26 март, когато стартира надпреварата, участниците изминаха над 5 хиляди километра на териториите на България, Румъния и Гърция. Преодоляха повече от 100 задачи. На изпитание бяха подложени техните качества – бързина, сила, издръжливост, съобразителност, интелигентност и воля за победа. 11 573 двойки се записаха за участие, а 200 бяха допуснати на първоначалния кастинг. От тях само 12 двойки се класираха и взеха участие в незабравимото приключение ”Бягство към победата”!