107 600 лева печалба в БИНГО Милиони

Реклама

Ангел Сариев от Несебър е щастливецът, който грабна най-голямата сума, печелена до момента от ТВ предаването „БИНГО Милиони“.

Късметът на Ангел „избухна“ още в първи кръг, с първото завъртане на „Колелото на парите“, защото стрелката се закова на сектора със 100 000 лв.

Въпреки невероятния си късмет, Ангел не се определя като късметлия. Той е от Кърджали, но 10 години е живял в София, а през последните 2 години живее в Несебър, заедно с приятелката си. Винаги е бил ангажиран в ресторантьорския бизнес. Работил е като сервитьор, барман и управител на заведение. Затова и мечтите му са свързани с отварянето на собствено заведение.

Все още не е обмислил детайлите, но казва, че му трябва известно време, за да осъзнае, че е спечелил. В момента Ангел не работи. Очаква летния сезон, когато е активният период за него. В свободното си време късметлията обича да кара колело и да ходи за риба. Сега ще си подмени старите такъми с нови и ще си купи кола.

Всички, които искат да гостуват на Владо Карамазов в студиото на bTV и да изпробват късмета си в игрите, могат да регистрират уникалния си код, получен при закупуването на лотариен билет или талон на сайта www.bingo.bg  или на 0700 20 260.