В стартовия епизод на “Бригада Нов Дом” тази вечер от 21 ч. по bTV Андрей Арнаудов застава рамо до рамо с майсторите и Мария Силвестър

“Хвърковатата бригадата” помага на Баба Лили и племенника й Айвън да получат така жадувания нов дом

Реклама

Teлевизионният продуцент и водещ – Андрей Арнаудов, ще блесне тази вечер в ролята на майстор и гост-звезда в стартовия епизод на “Бригада Нов дом” от 21:00 ч. по bTV.  Развълнуван от тъжната история на малкия Айвън (10 г.) и баба Лили (71 г.) той безрезервно ще се впусне заедно с Мария Силвестър и Влади Караджов в ремонтното приключение, за да стане част от “Бригада Нов дом” и дори неусетно ще се опита да я “оглави”. Андрей не крие, че не е особено сръчен и на моменти едва се сдържа да не раздава команди наляво-надясно, но пък се оказва, че може да носи и то доста. Зрителите ще се изненадат колко много мебели ще изнесе и разнесе нагоре и надолу по етажите на блока водещият, а дали ще се справи и с бормашината – ще стане ясно тази вечер.

В епизода зрителите ще се срещнат с баба Лили – изключително силна и отговорна жена, която се грижи съвсем сама за племенника си Айвън. Тя е негов официален попечител, а той е внук на нейния природéн брат, загинал преди години. Детето е родено в семейство на наркозависими, които не се грижат за него. Когато преди години социалните служби искат да го приберат, тя се застъпва за него и му става настойник. Съдбата е жестока към баба Лили на младини и я оставя без възможност да има собствени деца и семейство, за които винаги е мечтала. Сега Айвън сякаш е нейният така жадуван син и тя, разбира се, дава всичко за него. Двамата живеят само с пенсията на бабата в една обща стая на почти порутен апартамент. Мечтата им е Айвън да има свое отделно кътче, а самият той пожелава за баба си – отделна стая и кухня, в която тя да приготвя любимите му палачинки. 

“”Бригада Нов Дом” заразява с добро и вяра, че всичко, което ни се случва може да има добър изход”, каза в предаването “Тази сутрин” чаровната Мария Силвестър. Андрей Аранудов пък сподели пред Антон Хекимян, колко щастлив се е почувствал и какво удовлетворение е изпитал, включвайки се по този начин в каузата на предаването. Двамата разказаха, че новите епизоди ще са с продължителност час и половина, а освен пълна палитра от емоции, зрителите ще получат и идеи как да претворят някои стари и непотребни вещи - в нови. 

Тази вечер, точно в 21:00 ч. “Бригада Нов дом” ще отвари „вратата на възможностите“ в пролетния ефир на bTV и ще сбъдне мечтата за нов дом на героите в днешния епизод.

Предаването ще се излъчва всеки четвъртък от 21:00 ч. в ефира на bTV, а най-големите му фенове ще намерят ексклузивно съдържание и на страницата му: 

https://www.btv.bg/shows/brigada-nov-dom/.

Последни

Реклама