.

Оцелели след лавина – в bTV Репортерите тази неделя

В неделната вечер bTV Репортерите в лицето на Леда Цветкова и операторите Павел Баев и Борислав Мавров ще разкажат какво е да попаднеш в лавина. И да оцелееш.

Само през последната седмица двама души изгубиха живота си, а други единайсет бяха спасени при спасителни операции. Често след подобни трагедии мнението на обществото е двуполюсно – от една страна, са хората, които осъждат всички, които карат извън пистите, а от друга – многобройните спортисти и любители на планината.

2111798493.png

За карането извън пистите като начин на живот пред камерата на bTV ще говорят двама състезатели от българския фриирайд отбор – Борис Първанов и Борислав Гарибов.

Хората ли са тези, които предизвикват падането на лавина? Какво трябва да правим по заснежените склонове и къде грешим? И кой стои от другата страна на белия капан - в името на спасяването на човешкия живот в планината? Всичко това във филма „По неотъпканото“ – на 20 януари, от 19.30 ч.

#HUBAVOE за милион и триста хиляди лева в Долни ДъбникТази събота bTV Репортерите разследват има ли злоупотреба с държавни пари в Плевенско