Само в COOL… T: среща с личния фотограф на Лени Кравиц и новата песен на Деян Неделчев

Реклама

От Канарските острови до София и обратно: любимецът на природозащитниците и зевзеците в държавата – Деян Неделчев-Икебаната, ще представи новата си разтърсваща песен.

И още, единствено в COOL…T на 16 април от 11:00 часа по bTV: Яна Овчарова - дъщерята на Румен Овчаров, представя новия си видеоклип "Стихия". Как дъщерята на известния политик балансира между музиката и недвижимите имоти?

В предаването на Петя Дикова зрителите ще се срещнат и с личния фотограф на култовия Лени Кравиц. Матю Битон е в София със специално подбрана изложба от снимки както от бляскавите концерти, така и от интимните моменти в живота на звездата.

И още един репортаж, който може да видите само в COOL...T - Петя Дикова гостува на една от софийските школи по фолклорни танци, за да разкаже за възродения интерес към народните танци и появата на все повече хоротеки и клубове.

На финала: среща с единствената в България боди дизайнерка за тренировките и правилното хранене като начин на живот. Цвета Капитанова със съвети как да изваем всяка част от тялото си за предстоящото лято.