.

Чудесата на Божествения храм разкрити в "Големите загадки"

Екипът на предаването ще потърси отговор на древните тайнства, свързани с религията

В неделя, 26 май, от 15 ч. „Големите загадки” ще разкрие могат ли да лекуват болести чудотворните икони. Предаването ще насочи погледа ни към българските храмове. В тях екипът на предаването ще потърси отговор на древните тайнства, свързани с религията, като например кръщене, покаяние, брак и други. В Св. Тайнства видимите действия на свещенослужителя се съединяват с невидимите, благодатни, тайнствени действия на Светия Дух.

„Големите загадки” ще покаже и ще даде подробности за това, какво представлява растящият камък в манастира в Горни Богров и защо вярващите пишат писма на покойния архиепископ Серафим от Руската църква.

От водещия Атанас Сребрев ще научим кои са онези кътчета в страната с необяснимо въздействие и излъчване.

Специални гост - лектори в предаването ще са Йеромонах Зотик от „Св. Николай Мирликийски Чудотворец“, енориашът Георги Генчев, редакторът на сайта pravoslavie.bg - Пламен Сивов, проториерей Серафим, енориашът и служител в Храм "Св. Мина" Величка Янева, както и енорийският свещеник Отец Антим.
Коментирай
публикувай
  • alexandr.ladzov

    Например:Какво общо имат IV.книга на старият закон,Хеопсовата пирамида и ковчега на завета?

  • alexandr.ladzov

    Здравейте, мога ли да предложа теми за разглеждане във вашето предаване които ще бъдат интересни за вашите слушатели?Понеже живея в Чехия незнам как да постъпя.Ще ми помогнете ли?