Откраднати мечти

Артистичното семейство Илиян и Елиза ще ни разкажат приказки по радиото

Реклама

В следващия епизод на "Такъв е животът - истинските герои” ще видим роклята на певицата Емилия за новия клип на звездата, изработена лично от Виргиния Здравкова. Тя ще ни разведе в луксозния си бутик в столицата и за първи път ще разкаже историята за предателството на нейна бивша най-добра приятелка- дизайнерът Невена. Колко струва едно приятелство и можеш ли да откраднеш нечия мечта - ще видим тази събота, 1 декември, от 15 ч. по bTV.



Артистичното семейство Илиян и Елиза ще ни разкажат приказки по радиото. Наскоро те са възобновили сутрешната рубрика, с която децата от няколко поколения се будеха за училище. Ще видим и последната репетиция преди премиерата на новия им спектакъл и заедно с цял випуск третокласници ще отидем на театър в едно столично училище.

Игуменът на два манастира – дядо Касиян отива на картофената нива, където приключва събирането на реколтата за тази есен. Той е наел работници от околността, които се трудят рамо до рамо с монасите. Заедно с послушника Огнян ще обиколим почти цяла София, разнасяйки продукцията на манастира. Накрая ще се отбием и на пазара в "Младост”, където свещениците продават стоката си и помагат на клиентите си да намерят вярата.