Карбовски представя „Красавицата и звяра“ в наши дни с риалити експеримент

Силиконови красавици срещат грозноват младеж в експеримент на „Втори план“ тази събота по bTV

Реклама

Провокативният водещ Мартин Карбовски подготвя любопитен експеримент за зрителите на bTV тази събота. Популярната приказва „Красавицата и звяра“ вдъхновява автора на предаването „Втори план“ да направи съвременен риалити експеримент, за да провери дали творбата на Габриела-Сюзан дьо Вилньоф, която всички познаваме, все още е актуална.    

 „Намерихме едно симпатично, но грозновато момче, което запознахме с едни много красиви и пищни моми, които пък се явяваха на конкурс за силикон. Искахме да разберем как те ще се отнесат с него - „звяра", разказва Мартин Карбовски.

Има ли бъдеще грозният и беден мъж пред героинята на силиконовия труд, дали въобще тя ще му обърне внимание? Дали красавиците бяха честни с него? И най-вече – може ли съвременният беден „звяр” да сбъдне приказката със силиконова красавица? Карбовски среща силикона с некрасив и небогат мъж, но умен, с чудесна душа и чисто сърце, за да открие отговорите на тези екзистенциални въпроси заедно със зрителите на bTV тази събота (3 февруари) от 18:00 по bTV.

И през този сезон „Карбовски: Втори план“ води зрителите на bTV към вечните въпроси – кое е правилно и кой прави промените в динамиката на морала, културата и обществото. За целта водещият разказва и сравнява истории, митове или различни житейски борби и противоречия, а зрителите откриват историята под повърхността – втория план на човешкия живот, в който нищо не е такова, каквото изглежда.

Последни

Реклама