„Карбовски: Втори план“ посвещава два поредни епизода на българските майки

Първото издание проекта „Майка“ - тази събота от 18 часа по bTV

Реклама

В две поредни съботи Карбовски: Втори план ще представя българските майки. Първият епизод на проекта „Майка“ (27.10.18) ще бъде посветен на жените, които вече месеци протестират и са готови на всичко, за да получат достоен живот за себе си и децата си.

„Ще ви покажа пет жени - българки, майки. Тези дни те се превърнаха в риалити звездите на повсеместното ни жалко оцеляване. Но в „Карбовски: Втори план“ те няма да се оплакват, а аз няма да ви карам да им съчувствате, даже няма да ви показвам „уж болните им деца”. 

Но ще настоявам да ги чуете. Защото не вие, а те са единствените, които сякаш могат да донесат промяната. Това е революцията на майките – жени, пристиснати до ръба, готови да жертват всичко, за да съборят системата. Защото за тях по-лошо не може да стане. 

Но ако смятате, че на вас не може да се случи и никога не бихте могли да сте на тяхно място - не ги гледайте.  Обаче знайте - когато не виждате проблема, ставате част от него“, казва Мартин Карбовски за предстоящото издание на предаването.

Проектът „Майка“ - тази събота, 27 септември, в „Карбовски: Втори план“ от 18 часа по bTV.

Последни

Реклама