„Карбовски: Втори план“ се завръща в ефир от 8 септември с колоритни персонажи

В първия епизод на предаването космонавт,  подводничар и граничар ще разкажат за изчезващите професии у нас

Реклама

Карбовски: Втори план“ се завръща в ефир от 8 септември. Авторът и водещ на предаването Мартин Карбовски започва есенния телевизионен сезон с отговор на въпроса – какви няма да станат децата в България, когато пораснат. Космонавт,  подводничар и граничар ще разкажат за важността на изчезващите професии у нас и за надеждата някой ден България отново да бъде космическа сила – гледайте в събота от 18 часа по bTV.

 

 

„Кому са потрябвали космонавти, ще попитате... И ще сте прави – космонавти днес не трябват на България. Но създадохме този проект, за да се замислите защо именно тези професии бяха заличени. И не – не е заради технологиите”, казва Карбовски за предстоящото издание.               

Екипът на предаването всяка събота ще представя колоритни персонажи и разнообразни социални проекти. От Лили Иванова до звездата на миналия сезон Чобан Тома. От бягство в затвора и една от най-интересните любовни истории, за които сме чували в България, до ничиите деца, оставени на произвола.

През новия сезон Мартин Карбовски ще стартира и специален проект, който ще насочи вниманието към един от най-належащите и съвременни проблеми, които пряко влияят върху качеството на живот на българите – а именно грамотността.

Последни

Реклама