Тройна доза смях от „Комиците и приятели“ в два поредни петъка през май по bTV

Три пъти повече усмивки пред екрана

На 21 и 28 май от 21:00 до 22:30 часа доброто настроение ще завладее вечерния ефир на bTV с любимото комедийно шоу „Комиците и приятели“.

Емблематичното предаване ще зарадва зрителите и онлайн потребителите с три пъти по-дълги епизоди и три-пъти повече скечове, забавни ситуации и любими физиономии.

комиците и приятели

Нови комедийни образи и любими актьори ще удовлетворят нуждата на зрителите от смях и в най-трудните времена, предизвикани от пандемията. В края на сезона на емблематично шоу „Комиците и приятели“ екипът ще отчете с уместен хумор новата реалност, в която всички се намираме.

комиците и приятели

Водени от убеждението, че който има способността да се смее, може да премине успешно през всяко изпитание, любимите комедийни актьори на поколения българи ще разгърнат актуалните теми с точното чувство за хумор и несравнимия си талант. В двата удължени епизода на „Комиците и приятели“ до края на май, ще участват не само най-популярните лица от публичното пространство, но и новите герои от онлайн средата. Както винаги, „Комиците и приятели” ще им обърне специално внимание чрез забавните превъплъщения на неповторимите комедийни таланти Любо Нейков, Христо Гърбов, Кръстю Лафазанов, Ненчо Илчев, Руслан Мъйнов, Петьо Петков, Васил Драганов и други. Съдържанието е достъпно на всички платформи на bTV.