Тройна доза смях от „Комиците и приятели“ в два поредни петъка през май по bTV

Три пъти повече усмивки пред екрана

Реклама

На 21 и 28 май от 21:00 до 22:30 часа доброто настроение ще завладее вечерния ефир на bTV с любимото комедийно шоу „Комиците и приятели“.

Емблематичното предаване ще зарадва зрителите и онлайн потребителите с три пъти по-дълги епизоди и три-пъти повече скечове, забавни ситуации и любими физиономии.

Нови комедийни образи и любими актьори ще удовлетворят нуждата на зрителите от смях и в най-трудните времена, предизвикани от пандемията. В края на сезона на емблематично шоу „Комиците и приятели“ екипът ще отчете с уместен хумор новата реалност, в която всички се намираме.

Водени от убеждението, че който има способността да се смее, може да премине успешно през всяко изпитание, любимите комедийни актьори на поколения българи ще разгърнат актуалните теми с точното чувство за хумор и несравнимия си талант. В двата удължени епизода на „Комиците и приятели“ до края на май, ще участват не само най-популярните лица от публичното пространство, но и новите герои от онлайн средата. Както винаги, „Комиците и приятели” ще им обърне специално внимание чрез забавните превъплъщения на неповторимите комедийни таланти Любо Нейков, Христо Гърбов, Кръстю Лафазанов, Ненчо Илчев, Руслан Мъйнов, Петьо Петков, Васил Драганов и други. Съдържанието е достъпно на всички платформи на bTV.