.

Как да оползотворим останалите кори от пармезана?

Една полезна и вкусна хитринка

  • Как да оползотворим корите Грана падано или пармезан?

Когато използваме сирене Грана падано или пармезан, накрая остава твърда кора, която трудно се настъргва. Тази част може да оползотворите, като парче от кората поставите в супа или сос – още в началото на варене. Така ястието придобива още по-добър вкус.

Коментирай
публикувай
  • Едва свързваме двата края , те за пармезан акъли ни дават.

  • Едва свързваме двата края , те за пармезан акъли ни дават.

  • У нас в къщи за закуска ,обяд и вечеря само пармезан плюскаме.ХА ХА ХА99 ПРОЦЕНТА ОТ СЪНАРОДНИЦИТЕ НИ ДАЖЕ НЕ СА ГО ПОМИРИСВАЛИ.

  • У нас в къщи за закуска ,обяд и вечеря само пармезан плюскаме.ХА ХА ХА99 ПРОЦЕНТА ОТ СЪНАРОДНИЦИТЕ НИ ДАЖЕ НЕ СА ГО ПОМИРИСВАЛИ.

  • Абе, хората уви нямат какво да ядат, а те се подиграват !